2777
2789
عنوان

میشه بهم کمک کنید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 22 پست
اونقدی ام چاق نیستی  رژیم بگیر ب 63 برس کاری نداره ک ب حرفای ی عده احمق گوش نکن

دارم سعیمو میکنم واسه همون باشگاام شروع کردم که چه عالی شروع شد مثل همش با یه تیکه

همه رفیق پیدا میکنن من اینجوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم سعیمو میکنم واسه همون باشگاام شروع کردم که چه عالی شروع شد مثل همش با یه تیکه همه رفیق پیدا می ...

همیشه همه جا از این آدما پیدا میشه ت کار خودتو کن

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
کم کم عادی میشه برات  منم قبلا حرف بقیه خیلی واسم مهم بود در حدی ک میشستم گریه میکردم وای فلان ...

فک کن سر جرعت حقیقت همینجوری چنتا دختر بازی میکردیم سوال اومد یکی به عنوان همسر ایندت انتخاب کن یکی گفت درنیکا(من) بعد سریع یکی گفت این همه خوشگل چقد سلیقت بده

یکم زیاد تپله ، بخدا انقد تیکه انداختن خسته شدم 

شکم داری؟یا مثلا سینت خیلی بزرگه؟ همه ارزوشونه ران و باسن پر ک دختر برو خداتم شکر کن 

من چند وقت رفتم باشگاه شامم فقط سوپ میخوردم شدم نی قلیون ولی پشیمون شدم دیگه نرفتم الان اضافه وزن دارم ولی متاسفانه برا من مثل شما نیست داده ب نیم تنه بالا

فک کن سر جرعت حقیقت همینجوری چنتا دختر بازی میکردیم سوال اومد یکی به عنوان همسر ایندت انتخاب کن یکی ...

خیلی از این تیکه ک متلک ها سره حسودیه به چهرت موقعیتت یا خیلی چیزای دیگه