2777
2789
عنوان

بهم نظر بديد

74 بازدید | 10 پست

خاله ي شوهر من مريضه داره ميميره مادرشوهرم پدرشوهرمو كه قلبش مريضه سپرده دست من گفت تو بيشش بمون من برم شهرستان بيام از طرفي من يه برادر شوهر ٢١ساله هم دارم 

شوهرمنم گفت اگه خالم بميره منم ميرم شهرستان براي خاكسپاريش گفت پس منم ميام گفت نه تو بايد پيش باباي من بموني ما بابارو نميتونيم به داداشم بسپاريم اون نميتونه داروهاشو بده

الان من خيلي ناراحتم وظيفه ي من نيست كه چرا شوهرم وظيفم ميدونه ميگه مگه اونو باباي خودت نميدوني چي ميشه مگه

شما بوديد چيكار ميكرديد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار پدرشوهرم سپرد واسشون شام درست کنم😌 برنجشو شفته درست کردم مرغم ازبس پخته بود وا رفته بود . 😐دیگه از اون موقعه بهم نگفتن شام بپز نمیدونم چرا . همیشه ام میگم بهشون شام چیزی نیاز دارید براتون بپزم 😊😊نمیدونم چرا تعارف میکنن میگن نه ترخدا مرسی

نگه داشتن پدر شوهرت وظیفه تو نیست بهش بگو‌نگهداری از مریض بلد نیستم مسولیت داره براش تایم بزار نهایت ...

اخه يجوري بهم گفت انگار وظيفمه بعدم باهم دعوامون شد 

حتما جلوشون اونقدر خودتو وظیفه شناس مسئول خودشیرین نشون دادی که الان فقط به تو اعتماد دارن خیالشون ر ...

حرف من شوهرمه اون يه فكري كنه مگه باباي اون نيست بمن چه اخه چرا اون بره شهرستان من تنها بمونم اينجا