2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از گوگل سرچ کن.من همیشه با گوگل درست میکنم...........بزن آپارات عملی نشون میده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همون مواد کیک با یه دونه تخم مرغ اگر پودر کاکائو داری بهش بزن من اون دفعه درست کردم انقد خوشمزه شد

خیلیم خوشمزه میشه  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مقدار کمتر میتونی درست کنی 

ببین برای هر نصف پیمانه آرد یه تخم مرغ کافیه 

یک چهارم پیمانه هم شیر براش بسه 

بقیه سلیقه ایه دوس داری شیرین تر شه یا..

قالب کوچیک تر بردار 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

من با این مقدار ک درست میکنم خیلی پفی و خوشمزه میشه 

قبلا گند میزدم به کیکام ولی الان خوب میشه 😍😍

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

ارد۴قاشق غ

پودرکاکائو۲ق غ

شکر۴ق غ

بکینگ پودر ۱ ق چ

روغن مایع۳قاشق غ

آب۵قاشق غ

وانیل

تخم مرغ ۱

تخم مرغ و شکر و وانیلو باهمزن حدودا ۵دیقه بزن کرمی شه بقیه مواد بجز اب و روغن ترکیب کن ۳بار الک کن بعدم اب و روغن و تخم مرغو ترکیب کن بزار تو فر

کیکش تقریبا۲ برشه دیگه هرچی خودت خواستی موادو بیشتر کن