2777
2789
عنوان

درد و دل

498 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها خوبین

من و عشقم الان بیشتر از یه ساله کنار همیم بعد عید قراره عقد کنیم بریم سر زندگیمون حدودا شنبه یکشنبه بعد مدت ها رفتم روبیکا دیدم یه دختره زشت میمون فالوش کرده محسن فالو نکرده ها فقط اون کرده عکسو دادم به محسن گفتم کیه گفت نمیدونم و این چیزا الان دو روزه انلاین نشده هر چی زنگ میزنم میگه اشغال می باشد رفتم روبیکا به دختره پیام دادم کیه بم اینو گفت

خودت کی؟؟

یادم نبودقبلش اجازه بگیرم ازت

گمشو ببینم انتر

نخودچیه

به توچه حودت کی اصلا

چیه خیانت کرده بهت خب خاک توسرت ازبس بی عرضه ای

باراخرت باشه پیام میدی بهم

یعنی چی محسن کجاستتت چرا زنگ میزنم اشغال تورو خدا کمکم کنید بار اولش نیس مثلا دو سه روزه تنهام میزاره یه بار میگه خوابم یه بار میگه تصادف کردم ما حتی واسه بچه های خیالی مون هم لباس خریدیم خونمون رو ساختیم ع دوشنبه قرار بود بیاد تهران پیشم نمیاد دارم دق میکنم تورو خدا کمک کنین با گریه دارم تایپ میکنم

وای دختر چندسالته تو چرا بچه بازی درآوردییییییی

مگه من چیکار کردم مگه بده واقعیت رو بفهمم ۱۸ سالمه دلم داره براش پر میزنه الان حدودا ده باره قراره بیاد پیشم هی میپیچونه مگه ما نمی‌خوایم عروسی کنیم چه مرگشه بنظرت میزنه اشغال یعنی بلاکم کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من چیکار کردم مگه بده واقعیت رو بفهمم ۱۸ سالمه دلم داره براش پر میزنه الان حدودا ده باره قراره ب ...

سنت پایینه داری بچه بازی درمیاری . اگه مشکلی بین تو و اون هست بین دوتاتون باید حل بشه چرا رفتی به یه دختر دیگه پیام دادی اصلا اگه طرف شوهرتو نمیشناخت هم الان کنجکاو میشه چرا اینکارو کردی تازه فقط یه فالو بوده روزانه هزار نفر بدون اینکه همو بشناسن همو فالو میکنن. این مسخره بازی هارو نکن اگه میخوای زندگی خوبی داشته باشی وگرنه زندگیت از هم میپاشه. زیاد حساسیت نشون نده برای خودت سرگرمی پیدا کن انقدر وابسته نباش تو خودت کاری جز چک کردن شوهرت نداری؟برو درس بخون کتاب بخون با دوستات بیرون برو برای خودت ارزش بزار کاری کن اون دنبالت باشه نه تو مثل بچه ننه دنبال اون 

سنت پایینه داری بچه بازی درمیاری . اگه مشکلی بین تو و اون هست بین دوتاتون باید حل بشه چرا رفتی به یه ...

مسدودم کرده یعنی چی آخه تا کی بمونم که ازادم کنه تو خودتو بزار جای من بگو چه غلطی کنم

خب خداروشکر...این دعایی ک گذاشتمو بخون انشاالله برمیگرده ..خیلیا اینجوری با عشقشون ازدواج کردن

من چنین عشقی نمیخوام با دروغ و خیانت و پنهون کاری شروع شه بخدا دارم دق میکنم یعنی کجاست چیه من کمتر ع اون میمون بود🥲

مسدودم کرده یعنی چی آخه تا کی بمونم که ازادم کنه تو خودتو بزار جای من بگو چه غلطی کنم

بلاک نکرده نگران نباش یک پیامک. فقط بهش بده که عزیزم وقتی وقت خالی داشتی با من تماس بگیر دلم برات تنگ شده همین دیگه چیزی نگو بزار خودش بیاد سمتت

بلاک نکرده نگران نباش یک پیامک. فقط بهش بده که عزیزم وقتی وقت خالی داشتی با من تماس بگیر دلم برات تن ...

۵۷ بار زنگ زدم صد و خوردی پیام دادم اولاش قطع می‌کرد الان بوق نخورده میگه اشغاله انلاین هم میشه جواب نمیده

من چنین عشقی نمیخوام با دروغ و خیانت و پنهون کاری شروع شه بخدا دارم دق میکنم یعنی کجاست چیه من کمتر ...

ببین عزیزم پسرا یکیو میخوان برا ازدواج ک پاک باشه ولی چون نمیتونن باهاش رابطه داشته باشن میرن سراغ دخترایی مث همین ک میگی زشته قیافش ...

ببین عزیزم پسرا یکیو میخوان برا ازدواج ک پاک باشه ولی چون نمیتونن باهاش رابطه داشته باشن میرن سراغ د ...

پ خونه و زندگی که باهم ساختیم چی ما حتی سرویس عروسیمون هم خریدیم😭😭

۵۷ بار زنگ زدم صد و خوردی پیام دادم اولاش قطع می‌کرد الان بوق نخورده میگه اشغاله انلاین هم میشه جواب ...

پس ول کن دیگه اصلا باهاش تماس نگیر خودتو مشغول کن که کتابی بخون موزیک بزار برقص یا با دوستات برو بیرون سرتو گرم کن بهش فک نکن اصلا