2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کلا پسره رو بلاک کن بره پی کارش وقتی چند روز یه بار کلا پیام میده یعنی قصدش فقط سرگرمیه وقتشو یه جوری میخواد پر کنه از پسرا هرچیزی برمیاد اصلا ممکنه وقتی اس بازی میکنید با دوستاش بشینن بخونن بخندن خونه خیالی بچه خیالی فقط برا دخترا قشنگه 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

کلا همچین پسری چند وقت دیگه خائن در میاد بعدا نیای تاپیک بزنم شوهرم وقتی باردار بودم یا با بچه قدو نیم قد بهم خیانت کرد کسی که انقدر بیخیاله شوهر ازش در نمیاد

به نظر من کلا پسره رو بلاک کن بره پی کارش وقتی چند روز یه بار کلا پیام میده یعنی قصدش فقط سرگرمیه وق ...

دکتره خونه تنهاس همیشه چون من زیاد بیرون نمیرم بخاطر من میمونه خونه 

تو شهرای جدا از همید ؟ 

من اصالتا شمالیم تهران زندگی می‌کنیم اون واس اینکه رشت قبول شده شماله چند سال و خونه پدریش تهرانه الان چند وقته قراره بیاد پیشم هر وقت به یه بهونه ای پیچوند

من اصالتا شمالیم تهران زندگی می‌کنیم اون واس اینکه رشت قبول شده شماله چند سال و خونه پدریش تهرانه ال ...

اه اه اه ولش کن من بودم میگفتم صد سال سیاه نیاد اصصصصلاااا

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
تا انتقام این گریه هامو ازش نگیرم بیخیالش نمیشم🥲

شما اگ‌میخای انتقام بگیری لطف کن انقد زنگ نزن و اس نده . اگ‌نمیتونی خودتو کنترل کنی .گوشیتو بده کسی برات نگهداره . چند وقت بگذره ببینه بیخیالش شدی و ب یه ورت نگرفتیش خودش پیگیری میکنه  اونوقت تو میزنی تو برجکش و انتقامتو میگیری . میگی دیر اومدی خیلی دییییرهههه جای دیگه دل اسیره 😁💃  تنها راه اینه . حالا تو عین این اویزونا بشین به این عن اقا هی زنگ بزنه اونم ضایعت کنه رد تماس بده 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
شما اگ‌میخای انتقام بگیری لطف کن انقد زنگ نزن و اس نده . اگ‌نمیتونی خودتو کنترل کنی .گوشیتو بده کسی ...

ع غروب نه زنگ زدم نه پیام انتقاممو با نمایش خیانتی میگیرم دوستم خیلی پایه هست🥲

ع غروب نه زنگ زدم نه پیام انتقاممو با نمایش خیانتی میگیرم دوستم خیلی پایه هست🥲

عزیزم سنت خیلی کمه یکم بیشتر درباره اینده فکر کن چرا دخترا فکر میکنن باید زود ازدواج کنن من خودم از 17سالگی دلم میخواست ازدواج کنم خداروشکر نشد و 25 سالگی ازدواج کردم بازم الان فکر میکنم برام زود بود هنوز پخته نبودم خیلی خام بودم کاش اول مهارت رابطه داشتن ادم یاد بگیره بعد بره دنبال ازدواج از حرفام ناراحت نشو گفتی خیلی زنگ زدی جواب نداد یاد خودم افتادم. دانشجوی پزشکی هست و تو هم فکر کردی از اسمان اومده دو فردای دیگه چند روز چند روز نمیاد خونه میگه بیمارستان بودم مطب بودم فلان .....و قس علی هذا