2777
2789
عنوان

سونوگرافی ۳۲ هفتگی ،وزن جنین چقد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3456 بازدید | 28 پست
برگه سونو رو باید نگاکنم عزیزم فقط خوندم همه چی نرمال بود

برو نگاه کن ببین چی نوشته.اگر ۵۰ درصد باشه یعنی استاندارده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها من ۳۲ هفته و ۵ روز رفتم ۲کیلو و چند گرم بود.گفت وزنش خوبه.بنظرتون تا ۳۸ هفته که وقت سزارینمه وزنش چقدر میشه؟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ک نگاکردی دقیق ۳۲ هفته بودی؟

بله سی و دو هفته یه مثبت و منفی یک جلوش زده یعنی یک روز احتمال خطا

۱+_۳۲

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بچه ها من ۳۲ هفته و ۵ روز رفتم ۲کیلو و چند گرم بود.گفت وزنش خوبه.بنظرتون تا ۳۸ هفته که وقت سزارینمه ...

منم گف اگ ۴روز دیگ میومدی ۲کیلو بود دیگ تا ۳۸هفتت ۳ ب بالا میشه

واس منم گف باید ۲کیلو باشه حالا چن گرمم اشکال نداره

سلام عزیزم ببخشید نی نی شما پسره یا دختر اونایی که حدس زده بودن میخوام بدونم درست گفتن یا نه از رو ان تی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سلام عزیزم ببخشید نی نی شما پسره یا دختر اونایی که حدس زده بودن میخوام بدونم درست گفتن یا نه از رو ا ...

سلام بچم پسره عزیزم

من خودم مطمئن بودم پسره عکس سونورو اینجا گذاشتم خاسم نظراتو ببینم 

سلام بچم پسره عزیزم من خودم مطمئن بودم پسره عکس سونورو اینجا گذاشتم خاسم نظراتو ببینم 

عزیزم ببخشید از کجا متوجه شدی پسره؟از رو چ علائم خودتون حدس زدید پسره؟ رژیم گرفتید قبلش؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
عزیزم ببخشید از کجا متوجه شدی پسره؟از رو چ علائم خودتون حدس زدید پسره؟ رژیم گرفتید قبلش؟

اره من تو گوگل هرچی راجب پسرزایی بود رعایت کردم دوماه،دکتر نرفتم

هم از علائمم هم از رو سونو ان تی

من از ۲۴ ساعت بعد اقدامم بدنم داغ داغ شد تاالان ک اخرای ۸ماهم

تو گوگل زده بود گرگرفتگی علائم پسره

اره من تو گوگل هرچی راجب پسرزایی بود رعایت کردم دوماه،دکتر نرفتم هم از علائمم هم از رو سونو ان ...

ان شاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت همسرتونم رعایت کردن رژیم یا فقط خودتون؟ 

ببخشید از روی چی سونو ان تی متوجه شدید پسره دکتر گفت یا خودتون

ان شاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت همسرتونم رعایت کردن رژیم یا فقط خودتون؟  ببخشید از روی چی س ...

ن فقط خودم رعایت میکردم همسرم باید نیم ساعت قبل اقدام قهوه میخورد همین

باورمیکنی از دکترم پرسیدم حتی حدسم نزد گف فقط انومالی

یکی جمجمه بچم یکیم لای پاش

تو عکس سونو لای پاش مشخص‌ نیس خودم با گوشی فیلم گرفتم کاااملا مشخصه

ن فقط خودم رعایت میکردم همسرم باید نیم ساعت قبل اقدام قهوه میخورد همین باورمیکنی از دکترم پرسیدم حت ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت