سلام بچه ها من چهار ساله تو یه خونه ام خونه مال خودمونه تک واحدی هست خیلی خوش نقشه هست من خیلی دوستش دارم از همه نظر عالیه ولی همسایه طبقه بالا خیلی اذیتم کرده تا الان خیلی.هم با سر و صداش هم با دروغاش.پشت سرم هزار تا دروغ به بقیه گفته خودشو فرشته جا زده و هی آه و ناله میکنه جلو بقیه.خیلی موذی هست الکی میاد تو اتاق خواب صندلی پرت میکنه وسیله میکوبه زمین که مثلا بچه ها هستن.ولی خودشه.من تا حالا نرفتم جلو در بقیه بخوام غیبتش رو کنم از کاراش بگم یا دست کسی رو بگیرم بیارم خونم نشون بدم.چون اینکارها رو نکردم همه حق رو به اون میدن با اون خوبن میرن میان جواب منو تند و بد میدن.من آبروش رو نبردم غیبت نکردم نرفتم دروغ تهمت بهش بزنم پشت سرش ولی اون همه این کارا رو کرده تازه احترامش هم بیشتره.دلم گرفته خیلی اینجا تنها شدم از همشون ناراحتم که الکی بدون اینکه بدونن اون چه کارایی کرده قضاوت کردن منو.هیچ وق تو زندگیم دروغ نگفتم پشت کسی حرف نزدم اما همیشه مقصر میشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا از ارتباط بیشتر از سلام وعلیک با همسایه خوشم نمیاد، بزار هر کاری میخواد بکنه طلا که پاکه چه منتی به خاکه، اون همسایه ها از اون بدترن که پای حرفهای اون میشینن پس بهتر که رابطه نداری، زندگیتو بکن