2777
2789

سلام.

بچه‌ها من خودم سوال داشتم که کی پیام میره برای همسرم وقتی مهریم و اجرا گذاشتم ولی کسی نمی‌دونست یا جواب ندادن.

اما الان که خودم اینکار و انجام دادم متوجه شدم که تا مرحله‌ای که میرین اداره اجرا و توقیفیات انجام میشه و نتیجه به اداره اجرا دوباره ارسال میشه. اونموقع اداره اجرا ابلاغیه میده که فلان ملک یا حساب توقیف شده. ولی قبلش پیامی به شوهراشون ارسال نمیشه. یعنی برای من نشد و خود اداره اجرایی هم اینجوری به من گفت

عاشق خودت باش. 🥳🥳🥳🥳🥳 هیچ کسی بهتر از خودت نیست.🌾🌿☘️🍀🌱🌻💐🌹🌺🌴☘️🍀

چیزی تونستی توقیف کنی؟؟ 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

گفتم شاید یکی براش مهم باشه و لازم داشته باشه بدونه. چون خودم خیلی استرس داشتم که کی پیام میره که من حرکت بعدی رو بزنم خیلی اذیت شدم. نخواستم بقیه هم اینجور استرسی رو تحمل کنن. البته امیدوارم هیچ کس تو این وضعیت نیافته و زندگی‌ها عالی باشه.🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همون لحظه ک تو اتاق طرف نشسته بودم تو سیستم یه چیزی ثبت کرد 

یه پیام به من اومد 

یه پیام هم ب اون عنتر رفت

فهمید رفت حساباشو خالی کرد وقتی رفتم بانک دیدم هیچی نداره تو حسابش 

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
والا فقط یه نصف خونه هست که نصف دیگش مال خودمه.

جز مستثنیات دین نیست؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
چرا همون لحظه ک تو اتاق طرف نشسته بودم تو سیستم یه چیزی ثبت کرد  یه پیام به من اومد  یه ...

وا!! به شما پیام میاد ولی به اون اصلا پیام نمیره.... چون تا وقتی شما چیزی و توقیف نکردی اونا ابلاغیه نمیزنن به شوهرت که.... برا من که نرفت و اداره اجرا هم اینجوری گفت که خیالت راحت تا نرسی مرحله آخر نمیره

جز مستثنیات دین نیست؟؟

چرا عزیزم ولی من باید شروع میکردم پروسه رو... حالا زمین کشاورزی داره که خب اونا رو تو دادگاه باید ثابت کرد. چون سند نداره

چرا عزیزم ولی من باید شروع میکردم پروسه رو... حالا زمین کشاورزی داره که خب اونا رو تو دادگاه باید ثا ...

اگر هست پس خودتو خسته نکن ببند پرونده رو برو دادگاه

چرا همون لحظه ک تو اتاق طرف نشسته بودم تو سیستم یه چیزی ثبت کرد  یه پیام به من اومد  یه ...

شما از محضر اقدام کردی؟ یا همون اول رفتی دادگاه؟ من از طریق محضر و اداره ثبت انجام دادم کارامو

اگر هست پس خودتو خسته نکن ببند پرونده رو برو دادگاه

اره باید همین کار و کنم.... چند روز بعد از به اجرا گذشاتن باید برم دادگاه؟

شما از محضر اقدام کردی؟ یا همون اول رفتی دادگاه؟ من از طریق محضر و اداره ثبت انجام دادم کارامو

پروسش همون اول محضر بعد ثبت هست برای همه.

اگه طرف ملکی نداشت مالی نداشت پرونده رو تو ثبت میبندن نامه میگیرن

میرن دادگاه اقدام میکنن

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸
اره باید همین کار و کنم.... چند روز بعد از به اجرا گذشاتن باید برم دادگاه؟

باید تو ثبت ببندی

گواهی ثبت بگیری 

بری دادگاه مهریه رو بذاری اجرا

همزمان تامین خواسته بدی اموالو معرفی کنی

دادگاه بررسی و توقیف میکنه

پروسش همون اول محضر بعد ثبت هست برای همه. اگه طرف ملکی نداشت مالی نداشت پرونده رو تو ثبت میبندن نام ...

میدونه چقدر باید زمان بگذره؟ یا اینکه من همین الان میتونم برم دادگاه؟ چجوریه....

باید تو ثبت ببندی گواهی ثبت بگیری  بری دادگاه مهریه رو بذاری اجرا همزمان تامین خواسته بدی ام ...

اها یعتی باید خودم بگم بسته بشه؟ مگه اون نباید تقاضای مستثنیات دین کنه بعد برم دادگاه؟