2777
2789

به نظر من ک نه 

چون ادم درون گرا اون علاقه به تنهایی رو داره و هر کاریش کنی از جمع به مدت طولانی لذت نمیبره یه درونگرا تا ابد درونگرا میمونه شاید یکم بهتر شه ولی هیچ وقت نمیتونه یه برون گرا شه 

اونایی که میگن خودمونو عوض کردیم برون گرا شدیم به نظر میاد که اونا برون گرا نبودن بلکه خجالتی یا دچار اضطراب اجتماعی افسردگی یا هر چیز دیگه ای بودن که با درون گرایی اشتباه گرفتن و فکر کردن برون گرا شدن چون اصولا درون گرا با خودش و تنهاییش مشکلی نداره اصلا چه برسه به اینکه بخواد عوض شه !! 

جالبه طرف روانشناس بود مثلا میگفت میشه 😶

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ولی من میگم اشتباه ترییین کار هست ، تهش در بلند مدت این تغییر رو اعصاب خودت هم شیرجه میزنه

به شدت باهات موافقم برای منی که درون‌گرام واقعا حرف زدن با دیگران و بودن تو جمع آزارم میده😢

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 
اما چیکار میشه کرد بچه ها از کودکی برونگرا بشن؟  ظاهرا اینم نمیشه و ذاتی و ارثیه

آدما تغییر می کنن (نمی دونم عاملش چیه) من تو دوران کودکی خیلی برون گرا بودم از وقتی که دوران مدرسه تموم شد و وارد دانشگاه شدم درون‌گرا شدم😶

به شدت باهات موافقم برای منی که درون‌گرام واقعا حرف زدن با دیگران و بودن تو جمع آزارم میده😢

ممن خودم خجالتیم البته خجالتی نه ولی از دیدن آدم های جدید خوشم نمیاد و در دیدار اول خیلی کم حرفم و از نظر من این کاملا خوب هست زودر صمیمی شدن انسان را  کوچیک میکنه اصلا چه علتی داره که آدم تا دیدار اول زندگیش رو با وراجی بازگو کنه؟

با خودت کنار بیا اگر سختته کتاب نیمه تاریک وجود که تو نت هم رایگان هست رو دانلود کن و بخون کمکت میکنه

ممن خودم خجالتیم البته خجالتی نه ولی از دیدن آدم های جدید خوشم نمیاد و در دیدار اول خیلی کم حرفم و ا ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت چند سالیه که درگیر و دچار این مشکلم😶