2777
2789
عنوان

بیاین براتون آیه الکرسی بخونم❤❤

112 بازدید | 24 پست

شماهم منو دعاکنین خیلی محتاجم خییییلللییی🥺🥺

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

پست بزارین لایک کردم یعنی خوندم 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون برات میخونم منم

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

خوندم برات ایت الکرسی ❤️الهی مشکلت برطرف شه و حاجتت روا ...یه عزیزی میگفت دعایی که دیگران در حقت کنن خیلی با ارزشه و دعایی که در حق دیگران کنی چند برابر برای خودت برمیگرده و یه جورایی معجزه اینطور اتفاق میفته...میشه دعام کنین حاجت روا بشم ،نذر کردم حاجتروا شم تایپک بزنم ۱۰۰تا ایت الکرسی برای حاجت  ۱۰۰ نفر بخونم ❤️✨هرکس درحد توانش دریغ نکنه ازم🥺،اگه خوندین لایک کنین یا تعداد و ذکری که گفتین رو بگین که منم صلوات بدم براتون 🍭

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اسی ببخشید خانوما من یه گروه مهدوی دارم داخل ایتا به اسم منتظران ظهور هر لینکشو خواست عضو بشع از شخصی پیام بده لینکشو بدم♥️❤️‍🩹

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

فاطمه و خانواده ش لطفا گلم🥲❤😍

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
خوندم برات ایت الکرسی ❤️الهی مشکلت برطرف شه و حاجتت روا ...یه عزیزی میگفت دعایی که دیگران در حقت کنن ...

سارینای عزیز برات آیت الکرسی میخونم🥲

ایشاالله حاجت روا بشی♥️

🤍