من وهمسرم تقربیا یک سالی میشه ک ازدواج کردیم و هردو افغانستانی هستیم و تو ایران زندگی میکنیم اینجارو خیلی دوست دارم چون اینجا بزرگ شدم ولی الان همسرم شرایطی براش پیش آمده که میتونه مهاجرت کنه آمریکا درسته اونجا شرایطش برای مهاجران بهتر چون ما اینجا هم مهاجریم ولی اینجاهم خیلی خوبه برامون وضع مالی خودش بسیار خوبه وخونه برا خودمونه در لواسون تهران این باعث شده من دچار سردرگمی بشم و اینکه من اصلا پاسپورت ندارم اقدامم نمیتونم چون طالبان پاس نمیدن ولی همسرم پاسپورت داره الان اگه بره من چون پاس ندارم خدا میدونه تا کی دور بمونیم تا کارام درست بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جسارتا میتوانم بپرسم شغل همسرتون چیه؟ من رو بفرستید اونجا جفتتون رو ببرم بخدا اینجا دارم حیف میشم ...
خودشون ک دانشجو بودن ولی بیشتر پدرش زحمت کشیدن و پدرش تو کار ساخت ساز بودن پیمانکار ولی همسرم هم کار میکردن هم درس میخوندن تونستن زمین بخرن و بسازن و ..