2777
2789
عنوان

توروخدا دعاکنید سقط نشه خیلی ناراحتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

من الان ۱۷ هفتمه 

هفته۶ خونریزی داشتم رفتم سونو گفت هماتوم

برو دکتر زودتر چرا بیخیال نشستی

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم توروخدا برام دعاکنید

منم شش هفته بودم...خون ریزی قرمز داشتم...ولی بچم موند...تازه دوباره هفته ۱۰ تا ۱۲ به مدت دوهفته لکه بینی داشتم چون جفتم پایین بود

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

اتفاقا بر خلاف نظر دوستان اگه بری پیش یه متخصص خوب الان اصلا بهت شیاف یا آمپول پروژسترون نمیدن تا زمانی که صدای قلب بچه رو بشنوی تا اگه خدایی نکرده مجبور به سقط شدی راحت بیفته و کار به کورتاژ و ابن جیزا نرسه. لطفا سر خود چیزی مصرف نکن 

سونوگرافی رفتی؟ 

اگه هماتوم باشه خطرناک نیست منم هفته ی 6 رفتم سونو هماتوم داشتم استراحت کردم 13 هفته کامل جذب شده بود 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
سونوگرافی رفتی؟  اگه هماتوم باشه خطرناک نیست منم هفته ی 6 رفتم سونو هماتوم داشتم استراحت کردم ...

سونوقراربود شنبه برم ولی حالانوبت گرفتم صبح برم ایشالا برامنم مشکلی نباشه نگرانم

سونوقراربود شنبه برم ولی حالانوبت گرفتم صبح برم ایشالا برامنم مشکلی نباشه نگرانم

ان شاءالله که خیره استرس نداشته باش 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

عزیزم اول حتما سونو بده اونم معطل نکن همین الان برو یه ج خصوصی سونو بده

بعد ببر پیش دکتر زنان

منم لکه بینی و بعدش لکه های قرمز رنگ دیدم هماتوم داشتم اما خداروشکر بعد از سونو دکتر بهم شیاف و آمپول داد و قرص و استراحت مطلق بودم تا یک ماه الان دخترم 6 سالشه الهی شکر

عزیزم اول حتما سونو بده اونم معطل نکن همین الان برو یه ج خصوصی سونو بده بعد ببر پیش دکتر زنان منم ...

الهی شکر تنش سلامت باشه‌ ایشالا من الان شیاف میزنم این لکه بینی هم فقط وقتیه که ببخشیددسشویی میرم نوبت گرفتم سونوامیدبخدا برام دعاکنیدبمونه

الهی شکر تنش سلامت باشه‌ ایشالا من الان شیاف میزنم این لکه بینی هم فقط وقتیه که ببخشیددسشویی میرم نو ...

ممنونم عزیزم لطف داری قربونت 

چشم حتما عزیزم از ته قلبم در این لحظات اذان برات دعا میکنم

اتفاقا بر خلاف نظر دوستان اگه بری پیش یه متخصص خوب الان اصلا بهت شیاف یا آمپول پروژسترون نمیدن تا زم ...

اتفاقا میدن تا هفته هشتم صدای قلب شنیده نمیشه بعضی ها تهدید به سقط هستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️