دستیار دندانپزشک هم همش باید گردنت خم باشه و سرپا باشی
بعد چندشم هست هی با دهن و تف مردم سرکار داری
تکنسین بهتر و موقعیتشم خوبتره
من یه قانون جذبی ام. زندگیم تو مشتمه دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه میگن با دستیاری دندان پزشکی فقط وسیله اینارو میدی دست دکتر دندانپزشک و حقوقش کمه هرچی کار تمیزی نظافت هم هست باید تو انجام بدی ولی شاید بتونی با تکنسین داروخانه تو داروخونه های خصوصی کار کنی و حقوق بگیری🤔
دستیار دندانپزشک یادبگیر، خودت به کدوم علاقه داری؟ دارو هم خوبه ولی کارش بیشتره وپولش کمتر.
من برعکس شنیدم دستیار دندانپزشک کارش با نظافت اینا بیشتر سرکار داره و جدی نمیگیرنت حقوقش هم کمه ولی میگن با تکنسین داروخانه میتونی تو داروخونه های خصوصی کار پیدا کنی حقوق هم خوبه شاید یه زمانی هم بتونی تو داروخونه دولتی استخدام بشی
آخه میگن با دستیاری دندان پزشکی فقط وسیله اینارو میدی دست دکتر دندانپزشک و حقوقش کمه هرچی کار تمیزی ...
من دخترم تو داروخانه بود و کارش هم زیادبود،وپیشرفت خوبی داشت و همین باعث شد مسؤول مربوطه اجازه پیشرفت بهش نده،چون همکارا دوست ندارن یکی از راه نرسیده ازشون جلوبزنه، درضمن باکارزیاد و حقوق کم،