2777
2789

فکرشو کنید این زلزله ای که دوشنبه تو ترکیه اتفاق افتاد تو این سرما و برف و بارون یا همین زلزله که تو ایران بود چند نفر فوت شدن اونایی که رفتن واقعا راحت شدن اونایی که موندن و داغ عزیزاشون رو دلشون موند 😭😞،زندگیشونو سر دو دقیقه از دست دادن آوار ه شدن  وای دل آدم براشون کباب میشه 😭💔فقط میتونیم براشون دعا کنیم خدایا خودت رحمشون کن 🙏..خدایا آخر عاقبتمون به خیر کن ..قدر همدیگه رو بدونیم آدم از یه ساعت دیگه خودش خبر نداره😔

دخترم دلتنگتم😭💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه میگم زلزله اونجاش ترس داره همه عزیزات زیر اوار باشن ولی تو زنده باشی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

مرگ ناگهانی خیلی بده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

لا اله الا الله ولا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم 

پناه میبریم بر خدا 

بعضی وقتا ادما چه آرزوها و خواسته هایی دارن و چقد هم برای رسیدن بهش حرص میخورن اگه درک کنیم که این دنیا اندازه یه پر کاه ارزش نداره براش این همه نمیجنگیم😞

دخترم دلتنگتم😭💔