2777
2789
عنوان

ی تیکه ازم مونده چیکار کنم کمک کنید

1877 بازدید | 28 پست

دوستان من دومین سقطمه تو پنج هفته 

ی تیکه از بقایا مونده چیکار کنم دفع بشه دکتر گفت شاید با پریودیت بیفته کوچیکه عکس سونو رو میزارم کسی میدونه چقدریه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم بدون کورتاژ بچه دو ماهشو سقط کرد رفت ی قرص خرید خورد افتاد بازم ی تیکشو مونده بود اونم انگار چیز سنگین برداشته بود افتاد

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

سر اولین پریود دفع میشه. منم ۱۰هفته سقط کردم سر ۲ماه رحمم پاک شد. فقط دکترم قرص داد با ۳تا آمپول ک روزی یکی میزدم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

برو عطاری بگو

پشت ساق مریم یا همچین چیزایی 

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

سلام منم پارسال مثل شما بودم یه بسته قرص ضد بارداری خوردم بعد پریود شدم و با همون پریودم دفع شد وقتی خونریزی و لک نداشته باشی یعنی کامل دفع شده البته بهتره که بعدش برسد سونو گرافی،

5 هفته کلش با هم اندازه لوبیاس بعد چقدش دفع شده که چقدش مونده باشه من 9 هفته سقط کردم پوچ بود با هم ...

از منم پوچ بود متاسفانه 

سه ماه مونده بود خیلی تیکه دفع کردم

سلام منم پارسال مثل شما بودم یه بسته قرص ضد بارداری خوردم بعد پریود شدم و با همون پریودم دفع شد وقتی ...

بله الان بعد دو هفته لکه بینی دارم برای همین تاپیک گذاشتم ازتون بپرسم کمک کنید