2777
2789
عنوان

ی تیکه ازم مونده چیکار کنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1881 بازدید | 28 پست
5 هفته کلش با هم اندازه لوبیاس بعد چقدش دفع شده که چقدش مونده باشه من 9 هفته سقط کردم پوچ بود با هم ...

منم پنج هفته سقط کردم امادوبارچیزهای بزرگی به اندازه کف دست سقط کردم

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز سنگین خطرناکه

ن دیگ اونقد سنگین مثلا بچه بگیر بغلت یا حلقه بزن مبلتو تکون بده از اینجور چیزا بعدشم نگران نباش وقتی دکتر گفته میفته حتما میفته دیگ

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
نمیخوای بگی جفت بوده که نه؟  جنین اون سنی هنوز جفت براش تشکیل نمیشه

اره میدونم منم این سوالو از خانوم دکتر کردم ک چطور جنینی تشکیل نشده ازش مونده

گف از همون چیزا مونده

نمیخوای بگی جفت بوده که نه؟  جنین اون سنی هنوز جفت براش تشکیل نمیشه

نمیدونم چی بودمثل لوله ده سانتی به رنگ گوشت سفیدبوداماتوسونوجنینی نشون نداده بود

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
چرا سقط کرد؟  اون یه تیکه باقی مونده چطور افتاد

انگار قلب جنین تشکیل نشده بود دکتر گفته بود باید سقط کنی 

با شوهرش داشت کشتی می‌گرفت خودش میگف ی لحظه احساس کردم ی چیزی از توم داره میاد بیرون رفته دسشویی دیده بله ی توده مانندی افتاده 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
گف اگه نیفته کورتاژ میشی من وحشت دارم🥶

ن میفته سعی کن با شوهرت کشتی بگیری 😂😂😂😂

تو خونه زیاد بپر بپر کن بعد برو عطاری بهت دمنوش میده اونارو بخور میفته 

مشکل اینجاس شوهرم اهل کشتی گرفتن نیس😃

بهش بگو الان مجبوری 😂

ببین این کشتی گرفتنه جواب داده