2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پزشک تجویز کرده بخور سرترالینشو منم میخورم برا شما ۵۰ زده مال من ۱۰۰ هستش البته اولش از ۵۰ شروع شد برام 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

نه عزیزم نگران نباش. آسنترا رو با معده ی پر صبح یا ظهر مصرف کن. ترانکوپینم شب‌. اونم که ب کمپلکسه فرقی نمیکنه کی بخوری

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...
وقتی پزشک تجویز کرده بخور سرترالینشو منم میخورم برا شما ۵۰ زده مال من ۱۰۰ هستش 

نمیتونم اعتماد کنم اصلا میترسم بخورمشون بدترشم یا یه مرض اضافه بگیرم شما میخوریشون چیزی نمیشه؟ مشکلی ایجاد نکرده خدای نکرده؟ 

نمیتونم اعتماد کنم اصلا میترسم بخورمشون بدترشم یا یه مرض اضافه بگیرم شما میخوریشون چیزی نمیشه؟ مشکلی ...

نه عزیزم من به خاطر وسواس فکری میخورم خداروشکر تا الان خوب بوده البته مشاوره هم دارم با روانپزشکم بی تاثیر نیست 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 
نمیتونم اعتماد کنم اصلا میترسم بخورمشون بدترشم یا یه مرض اضافه بگیرم شما میخوریشون چیزی نمیشه؟ مشکلی ...

عزیزم باید به پزشکی اول اعتماد کنی و بعد بهش مراجعه کنی‌. عوارض این دارو هام ممکنه رفته باشی تو گوگل خونده باشی ولی اینا درصد های کمی اتفاق میفتن. قطعا پزشکتون شرایط شمارو سنجیده مطمئن باش حالت بهتر میشه استفاده کنی

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...

عزیزم هر دارویی عوارض خودشو داره حتی شما ژلوفنم بخوری عوارض داره

این داروهای اعصاب تا دو سه هفته یه مقدار عوارض دارن بعد خوب میشه بدن عادت میکنه

به هیچ وجهم اعتیاد آور نیستن اگه دوره تکمیل بشه و اصولی قطع بشن

برای بعضیا یه عوارضی داره در حین مصرف مثل کاهش میل جنسی یا افزایش اشتها. که اگه از همچین چیزایی آزار دیدین میرین دکتر میگین دارو رو عوض کنه.

عزیزم باید به پزشکی اول اعتماد کنی و بعد بهش مراجعه کنی‌. عوارض این دارو هام ممکنه رفته باشی تو گوگل ...

آره دقیقا رفتم گوگل زدم خواستم منصرف شم بحث اعتمادم اگه میتونستم اعتماد کنم و شکاک نباشم اصلا نیاز به مصرف قرص نداشتم😂 ولی در کل الان که همه گفتن مشکلی نیست خیالم یکم راحت شد ممنونم ازت

آره دقیقا رفتم گوگل زدم خواستم منصرف شم بحث اعتمادم اگه میتونستم اعتماد کنم و شکاک نباشم اصلا نیاز ب ...

قربونت عزیزم❤