2777
2789
عنوان

کسی اینجا ورزشکاره؟

178 بازدید | 15 پست

دوستان کسی موفق شده تو باشگاه عضله بسازه؟ من دو ساله تیاریکس رفتم بدنم کمی فرم گرفته... تیاریکس برام چالشه و وقتی انجامش میدم احساس میکنم رو ابرها هستم ... ذهنمو آروم میکنه.. اما میخوام عضله بسازم و میخوام راهنماییم کنید که باید بدنسازی برم ؟ یا فیتنس ؟ تجربه هاتونم بگین عالیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنسازی تمرین منظم و تغذیه اصولی مربی که بتونه برنامه خوب بهتون بده 

آره تغذیه مو خیلی رعایت میکردم ولی الان از روش افتادم... شما نتیجه گرفتی عزیزم؟ چقدر طول کشید؟

عزیزم بدنسازی مربی خودش بهت برنامه ورزشی و غذایی میده که عضله سازی میکنه بدنت . چون بدن با بدن متفا ...

درسته اما نگران گذر زمان هم هستم... از طرفی مبخوام مطمئن بشم برای بارداری یا اقدام به بارداری ضرری نداشته باشه. عزیزم شما بچه داری؟ 

آره تغذیه مو خیلی رعایت میکردم ولی الان از روش افتادم... شما نتیجه گرفتی عزیزم؟ چقدر طول کشید؟

عزیم من مربی بدنسازی هستم،با تمرین اصولی و تغذیه میتونی نتیجه بگیری

هر چه در جستن آنی،آنی
درسته اما نگران گذر زمان هم هستم... از طرفی مبخوام مطمئن بشم برای بارداری یا اقدام به بارداری ضرری ن ...

زمان میبره خانومی زمان خیلی مهمه . فکر نکن با دوماه رفتن عضله میزنی ‌. من بچه ندارم . بدنسازی کار کردم یکسال و بازوها و باسنم کامل عضله زد . خب معلومه برای بارداری ضرر داره عزیزم آسیب میبینی چون باید با دستگاه های مختلف کار کنی و وزنه دست بگیری

زمان میبره خانومی زمان خیلی مهمه . فکر نکن با دوماه رفتن عضله میزنی ‌. من بچه ندارم . بدنسازی کار کر ...

درسته حرفات منطقی بود... خودمم شک داشتم برا بچه  و باروری ممکنه بد باشه و الان مطمئن شدم