2777
2789
عنوان

میتونم امیدوار باشم به تشکیل شدن قلبش یا خودمو گول نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 48 پست
من جنین هست ولی اصلا نه حالت تهوع نه درد سینه نه خستگی اصلا انگار حامله نیستم بتام بعد هشت روز تاخیر ...

من الان 5 ماهمه ولی تاالان اصلا متوجه بارداریم نشدم چون هیچ علاعمی ندارم.تو تو8هفتگی دنبال علاعمی؟ . من شکمم هم که تخت.. حالت تحوع واستفراقم ندارم.. پس یعنی باردارنیستم؟ علاعم هیچ ارتباطی با بارداری نداره فقط بستگی ب بدنت داره.. بعدم برای 8 هفتگی خیلی زوده تومنتظرعلاعم هستی چون تنهاعلامت بزرگش ک توی همه بدنا یکسانه عقب افتادن پریوده. بقیه علاعم متغیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان 5 ماهمه ولی تاالان اصلا متوجه بارداریم نشدم چون هیچ علاعمی ندارم.تو تو8هفتگی دنبال علاعمی؟ . ...

نمیدونم خداکنهذکه اینجور باشه شدم مرده متحرک نه شام خوردم نه صبحانه نه ناهار

ازدیروز تمام تاپیکای شرایط خودمو خوندم همشون سقط شدن 

میدونی همین استرس هم برات بده؟ چرا خودتا نمیسپاری به خدا؟ انقدر تو مصلحتش دخالت نکن دختر.. به زمین ودنیاوآسمون وآدما ودرخت ودریا و.... نگاکن ببین توی هرکدوم یه حکمتیه. بهش شک نکن. خداخسیس نیس مطمعن باش به موقعش ب توهم میده. فقط تلاشتابکن ک بعداگر گفتندبایدسقطش کنی خودتا سرزنش نکنی ک کاش تلاشموکرده بودم واگرکرده بودم برام میموند. 

میدونی همین استرس هم برات بده؟ چرا خودتا نمیسپاری به خدا؟ انقدر تو مصلحتش دخالت نکن دختر.. به زمین و ...

من سی سالمه دوتا سقط داشتم همینم معجزه بود باردارشده بودم چون دارم یائسه میشم

عزیزم امیدتو از دست نده من یه زمانی دقیقا شرایط شمارو داشتم دوتا سقط داشتم برای سومی باردار شدم ۶ هفته بودم خونریزی شدید داشتم رفتم سونو شکمی گفت ساک هستش وله هیچی داخلش نیست باید سقط کنی رفتم پیش دکترم برای ۲ هفته بهم شیاف داد گفت به خودت فرصت بده هنوز زوده برای تصمیم گیری شیاف ها رو استفاده کردم بعداز ۲ هفته رفتم سونو واژینال همه چی اوکی بود قلبشم تشکیل شده بود الانم یک پسر زیبا خدابهم داده انشاالله مال شما هم قلبش میزنه ولی حتما سرکلاژ کن چون منم دومین سقطم ۱۸ هفته کیسه آبم پاره شد برای پسرم سرکلاژ کردم 

عزیزم امیدتو از دست نده من یه زمانی دقیقا شرایط شمارو داشتم دوتا سقط داشتم برای سومی باردار شدم ۶ هف ...

خدا حفظش کنه ولی شما شش هفته رفته بودی وهشت هفته همه چی خوب بوده ولی من هشت هفته قلب نداره 

نمیدونم خداکنهذکه اینجور باشه شدم مرده متحرک نه شام خوردم نه صبحانه نه ناهار

من خودم ازخدا توی این دنیای ب این بزرگی یدونه پسرمیخاستم اونم بعداز 6 یا 7 سال بعدازدواجم.. تیرماه عروسی کردم و ایان ماه داشتم باشوهرم راجب بچه صحبت میکردم وشوهرم گف فعلاتا 6 سال دیگه بچه نمیخایم وبعدم میریم دکتر تاپسردارشیم.. منم قبول کردم.. هفته بعدش ک عقب افتادم رفتم دکتربهم گف یکماهه بارداری.. همونجاخیلی اشک ریختم ک خداچرابه اوناکه میخان نداده و ب من ک نمیخاستم داده؟ بعدم رفتم سونوبهم احتمال دختر داد.. اونجافهمیدم خدامیخادبهم بفهمونه من هرکاری ک بخام رو میکنم و بنده هام توکارمن فضولی نکنن. 

من خودم ازخدا توی این دنیای ب این بزرگی یدونه پسرمیخاستم اونم بعداز 6 یا 7 سال بعدازدواجم.. تیرماه ع ...

اره معلومه که همه چی دست خداست ولی من از خدای به این بزرگیییییب توقع ندارم بامن بنده حقیرش اینجوری کنه 

اره معلومه که همه چی دست خداست ولی من از خدای به این بزرگیییییب توقع ندارم بامن بنده حقیرش اینجوری ک ...

شاید صلاح ومصلحت شما تواین بوده.. انقدرناشکری نکن شایدداری امتحان میشی.. یکم صبرداشته باش انشالله معجزشانشونت میده وهفته دیگه صداقلب نی نیتا میشنوی.