2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینا قوی نیستن نگران نباش حتما مصرف کن اگه دکتر داده، مطمئن باش نخوردنش بیشتر بهت اسیب میزنه اوایل یکم اذیت ممکنه بشی، خواب الوده یا کرخت میشی ممکنه سرگیجه یا حالت تهوع بگیری یا حال روحیت بدتر بشه اما قطع نکن طبیعیه درست میشه. البته ممکنه برات عوارضی نداشته باشه برا هرکی فرق داره من خودم اذیت نشدم. 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو🌱✨

ببین الانزاپین به دلایل مختلف تجویزرمیشه من خوردم

سرترالین نشاط آور وضد افسردگی هست اینم من خوردم

پرودرانول داروی ضد اضطراب و برای تپش قلب ناشی از استرس و اضطراب تجویز میشه اینم داشتم 

داروهای خوبی اند، این حرف وابستگی و این چرت و پرتا رو هم گوش نکن من خودم اگه اینا رو نمیخوردم نابود میشدم داروها نجاتم دادن هنوزم تحت درمانم ولی الان داروهای دیکه دارم. دکترم هر چندماه یبار دارو عوض میکنه سبک درمانش اینطوره منم مشکل وابستگی و اعتیاد به دارو و این مزخرفا که میگن داروهای روانپزشکی دارن رو اصلا نداشتم😀

اول یک چهارم بود الان نصف 

منم همین طور بودم

بعد از نصف کفته بود یه دونه کامل 

انقدددد خوابالو شدت بودو خسته

به منشی زنگ زدم رفت توی اتاق به دکترم گفت، اونم گفت همون نصفه رو ادامه بده

تو هم اکه دیدی دُز را که زیاد کردی خیلی خسته و خوابالویی به دکتر بگو.