2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین

169 بازدید | 29 پست

سلام خانما من از دیشب نخوابیدم حالم اصلا خوب نیست خیلی استرس دارم میشه تاپیک قبلیمو بخونید ساعت فکر کنم ۴ صبح اینا زدم دقیق نمی‌دونم اگ میشه بخونید بگید شما جای من بودید چیکار میکردین

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالاخره چیکار کردی

نمیدونم منتظرم پاشه بره حموم گوشیشو بردارم ب دختره پیام بدم هنوز بیدار نشده سر درد شدم 

والا طلاق می گرفتیم وقتی ۴ باره خیانت کرده باز درست نشده، بار اولش که نیست، انقدر کم ارزش نیستم بعد ...

منم همین نظر دارم اما ابجیم از صبح داره حرف میزنه میگ زنه مقصره شاید اون ول میکرد شوهرت میومد طرف تو ولی من اصلا باهاش هم عقیده نیستم

منم همین نظر دارم اما ابجیم از صبح داره حرف میزنه میگ زنه مقصره شاید اون ول میکرد شوهرت میومد طرف تو ...

حالا این زن ول کنه ممکنه زن دیگه ای باز پیداش شه این شوهرت راحت وا میده فایده نداره که

عزیزم با خودش صحبت کن یا با مشاور آخه اون طرف کیه مجرده یا 000000یه فکر اساسی بکن بهش بگو 

اشتباه ریپ زدی گل جان

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم با خودش صحبت کن یا با مشاور آخه اون طرف کیه مجرده یا 000000یه فکر اساسی بکن بهش بگو 

نمیتونم دیگه بهش اعتماد کنم .بارها گفتم نکن اینکارو بارها گفتم ب بخاطر غریبه زندگیمونو خراب نکن هر بار قسم خورده با کسی نیس و دستش رو شده . دیگه فایده ندارع 

حالا این زن ول کنه ممکنه زن دیگه ای باز پیداش شه این شوهرت راحت وا میده فایده نداره که

اره منم همینو میگم زن و مرد خراب فراوون هست آدم خودش باید خوب باشه ب قول تو این نشد یکی دیگ