2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به شوهرم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 129 پست

وای خیلی سخته. خیلی. یا باید جدا بشی بری با یه مرد داغ. یا تحمل کنی و با وضعیت الان ادامه بدی. دیگه حد وسط و هیچ راهکاری نداره. متاسفانه

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا  اونایی  که  ضعف  جسمی دارن  یا لاغرن ، با تحقیر  کردن شریکشون    موضوع رو حل  میکنن .

یکی  از کاربرا  نکته  مهمی  رو گفت ، جای  دیگه  نمیره ؟ 

مشکلت  راه  حل  داره . من  نمیگم  تو نت بگرد   هم خوراکی  و هم  از  لحاظ  روحی .

تو هر  مرحله از زندگی  بدون  شک   یه بحران هایی  هست  و رابطه  احتیاج  به ترمیم  داره .

زمان خیلی  قدیم راحش  رو بلد  نبودن  و با بارداری  مشت سر هم  حلش  میکردن  که تو دوران  خودش  جواب  میداده .

.
اصلا نمیتونم حرف دکتر بزنم خیلی بهش برمیخوره و بدتر میکنه

خودت برو ارولوژی و توضیح بده و بخواه دارو بدن

بعد هم ب عنوان مکمل و ویتامین بهش بده

حققققققققق دارررررری ناراحتتتتت باشی اما تلاش  کن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
به نظر میاد بهت بی علاقه شده،همیشه سرد بوده یا جدیدا اینطوری شده؟عزیزم روزی سه بار سوره مزمل بخون به ...

قبلا هم همینطور بود ولی سعی میکرد بهتر باشه. الان دیگه کلا سعی هم نمیکنه. محبت میکنه زبانی فقط

نه اصلا

َهیچکاری نمیتونی بکنی . توی هر مشکلی بزرگترین قدم اینه که طرف مشکل رو قبول داشته باشه و در پی رفع کردنش باشه . توی سردی هم چه از طرف زن چه از طرف مرد مهم قبول داشتن و شروع رفع اون هست بوسیله دکتر . کاش از اول تصمیم بهتری گرفته بودی 

قبول نمیکنه مشکل داره. اصلا نمیشه درین باره باهاش صحبت کرد

بهش اعتماد کامل داری؟

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند