2777
2789
عنوان

خط چشما شمام زود تموم میشن؟ 😕

571 بازدید | 43 پست

دو تا خط چشم ارزون خریدم برای تمرین، تو یه هفته تموم شدن

بعد رفتم یه دونه مارک خریدم، اونم سر یه هفته خشک شده الان!!!!

حالا درسته چون تازه یاد گرفتم ذوق دارم زیاد میزنم ولی واقعا منطقیه انقد زود تموم شه؟ 😕

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

بسم الله مگ چکار مکنی خاهرررررر

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

خط چشم مدادی بخر

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
چه مدلیه مگ من اتمی دارم ۶ ماه استفاده میکنم

اتمی کدوماس؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.