2777
2789
عنوان

لطفا قبل از بچه دار شدن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 31 پست
من بخاطر همین قضیه باردار نشدم تا الان.چون وجود خودم برا خودم پر از ابهام بوده.خودم رو نمیشناختم و م ...

عزیزم منم مثل شما...

بیش از حد بچگی کنترل شده داشتم 

که آسیب نبینم 

اضطراب و وسواس و ترس از تنهایی و عدم پشتکار و ...همه چی باهم به بچه انتقال دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم مثل شما...  بیش از حد بچگی کنترل شده داشتم  که آسیب نبینم  اضطراب و وسوا ...

متاسفانه این رفتارها یک شبه درمان نمیشن که بگی منتظر میمونم بعدش.من تجربه ش کردم. هی کم کم بهتر میشی. مگه اینکه بخوای قید بچه رو کلا بزنی. اما خوبش اینه که ما متوجه شدیم. من میخوام کم کم تا یه سال دیگه به فکر باشم. چون سنمم داره میره بالا. خلاصه که تصحیح این رفتارا سخت و زمان بره و نیاز به تمرین و تکرار داره

اندکی صبر،سحر نزدیک است... 
متاسفانه این رفتارها یک شبه درمان نمیشن که بگی منتظر میمونم بعدش.من تجربه ش کردم. هی کم کم بهتر میشی ...

عزیزم خب باید درمان شد 

من که تجربه خوبی ندارم از این موضوع و روی دختر سه سالم تاثیر گذاشت 

عزیزم خب باید درمان شد  من که تجربه خوبی ندارم از این موضوع و روی دختر سه سالم تاثیر گذاشت&nbs ...

آره عزیزم.منظورم اینه که یه فرآینده این کار. طول میکشه و یهو به پله بیستم نمیرسی.ممکنه هیچ وقتم نرسی به پله بیستم. ولی همین که بهتر بشی خودش کلیه

قطعا بهتر میشی عزیزم 🤍♥️ اگه کمک خواستی بهم بگو  توی چه موردی که کتاب معتبر معرفی کنم

ممنونم عزیزم. کتاب واسه تصمیم گیری، کنترل خشم،درمان مهرطلبی. یا کلا هر کتابی که به نظرتون خیلی خوب و کاربردی بوده. 

از کتابای زرد مثل چهار اثر و شفای زندگی زیاد خوشم نمیاد. یه چیزی که اصولی و پایه ای رو آدم اثر بذاره