2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66247 بازدید | 1440 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسامی مذهبی رو عوض نمیکنن

اسم مذهبی رو بهای عوض کنی گردنت رو میزنن🤭

ولی با پارتی اینا اگه باشه میشه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
اسمم صدیقس اسم خوبیه اسمم دوست دارم ولی همش مریض میشم وبدبیاری پشت بدبیاری

عزیزم ارتعاش اسمت با توجه به نام مادرت باید بررسی کنم هزینش ۱۵ تومان هست اگه مایلید بیا خصوصی اسم خودت و مادرت رو بزار بررسی کنم 

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
عه🤣  آخه من دو تا اسم دارم خوش اخلاق و خاکی هستم شدید  ولی ی کوچولو حسودم ( فکر کنم حسو ...

احتمالا همون اسمت ارتعاشش پایین بوده که بهت حس حسادت می‌داده این نوع اسمها فرد رو بدشانس و بخاطر انرژی پایین نام به فرد زیاد مریضی منتقل میکنه، 

آره فرزاد ها همیشه دکترن 

داداش من فرزاده

انشالله دکتر شه😁 

یکیشونم امیره عاشق ۲۰۶ 😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما چندتا مهدی تو فامیل داریم مشکل مغزی دارن😕 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اسم داداشم مهدیه نگوووو😭 من همیشه ترس ازدست دادنشو دارم نمیدونم چ مرگمه هروقت یه جوون ببینم ک فوت ...

این از دوست داشتن زیاده

منم گاهی این فکرها رو میکنم؛ بعد بلند میشم سرمو گرم میکنم یادم بره

انشالله همیشه سلامت باشن🙏♥️