2777
2789
عنوان

اسم ها و شخصیت ها👩🤵‍♀️🧑‍🦱👩‍🦲👱‍♂️👱‍♀️🧑‍⚕️🤵👨‍💼

| مشاهده متن کامل بحث + 66252 بازدید | 1440 پست

صدفا چی ؟👀

دردهایی که هیچوقت تمام نمی شوند...                              من بین آدما فرق نمیزارم،همه به ی اندازه برام مهم نیستن😆😌                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بعضی اسم ها هم اشرافی هستن علم از در و دیوار براشون پول میاد، بعضی اسم ها عرفانی هست یعنی به ع ...

واقعا اسم مریم ثروت جذب میکنه؟؟؟

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔
دقیقا بعضی اسم ها هم اشرافی هستن علم از در و دیوار براشون پول میاد، بعضی اسم ها عرفانی هست یعنی به ع ...

چند تا پست بالاتر نظرتو راجع ب اسمایی ک گذاشتم میگی؟

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
نمیدونم چرااسگل شدم الان دارم به عکس داداشم نگا میکنم گریه میکنم اخه خیلی خیلی دوستش دارم😭

اخ چقدر دلم میخواد بیام بزنمت😐😐 پاشو خودت و جمع کن دوستش داری ان شاالله خدا برات نگهش داره برا سلامتیش صلوات بگو همیشه.. از این کارا هم نکن

موقع خوابت گذشته داری این طوری میکنی😂😂😂❤️

بهار ها زیبا و خوش خنده هستن به نظرم

نگارا یکم خودشیفتع ولی خیلیییی بیشتر مغرور

مهرون و پرتلاششش و زرنگن

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس، میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس:)💔