2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم هميشه دو تا ميزد بي حس ميشد ، اين سري سه تا زد صورتم بي حس شد ولي دندونم نههه  

بستگی داره کدوم دندونت باشه؟

من دندون ۶ رو رفتم ترمیم بی حسی زد اصلا متوجه نشدم

ولی برا کامپوزیت دندون خرگوشیامو ک خواست بتراشه لثم ضعیف بود پدرم در اومد مجبور شد بی حسی بزنه

۳ تا زد قشنگ زیر لبم باد کرده بود میگفت بیشتر خطرناکه ولی می‌تراشید من عربده میزدم😐خیلی بد بود

بستگی داره کدوم دندونت باشه؟ من دندون ۶ رو رفتم ترمیم بی حسی زد اصلا متوجه نشدم ولی برا کامپوزیت د ...

من نصف بيشتر دندونهامووو عصب كشي كردم 😷🥴 دكترم خيلي حواسش بود درد نكشممم ، ولي اين سري دندون شماره دو پايين بود بي حس نشد گفت برو پيش فوق تخصص ، ولي خيلي ميترسم ، تنها دكتراي بود كه بهش اعتماد داشتم 

من نصف بيشتر دندونهامووو عصب كشي كردم 😷🥴 دكترم خيلي حواسش بود درد نكشممم ، ولي اين سري دندون شماره ...

شماره دو پایین رو عصب کشی کردی؟

جلوی دندونه ک دختر مراقبش باش الکی چرا اذیت میکنی خودتو 

کپسول آموکسی سیلین بخور خود دکتر بت نگفت اگه عفونت داشته باشه ممکنه بی حس نشه؟

نه ، آخه به دندونههه نمياد عفوني باشه ، گفت برو پيش فوق تخصص و يك دكتر ديگه معرفي كرد ، من حس ميكنم مواد بيحسيش خوب نبود ، 

شماره دو پایین رو عصب کشی کردی؟ جلوی دندونه ک دختر مراقبش باش الکی چرا اذیت میکنی خودتو 

شماره دو پايين امروز رفتم درستش كنم معلوم نيست به عصب رسيده يا نه ، كه بي حس نشد گفت برو يه دكتر ديگه

شماره دو پايين امروز رفتم درستش كنم معلوم نيست به عصب رسيده يا نه ، كه بي حس نشد گفت برو يه دكتر ديگ ...

ببین صادق باشم باهات 

هر دکتری ام بری کلا دندون جلو لثه سفت تره الان دندون ۲ تو ب اندازه دندون ۵ و ۶ بی حس نمیشه

من کارم ۱۰ دیقه طول کشید خراب نبود دندونم

دوتا دندون خرگوشیامو میخواستم کامپوزیت بزنم دندونو می‌تراشید من مغز و استخونم میلرزید طرف دیگ بی حسی زد وسط کار ولی من باز گریه میکردم

کلا دندونای جلو همینه هرکاری ام بکنه تو باز سختته 

باید تحمل کنی دیگه کاریش نمیشه کرد 

ب دکترت بگو قبل رفتن هم مسکن بخور هم خودت لیدوکائین بزن بهش ولی قبلش حتما ب دکترت بگو شاید بگه نزن

ولی ایشالا درست میشه

دندونت عفونت داره بخاطر اون بی حس نمیشه 

پوست درخت چنار و بزار بجوش غلیظ شد نمک بریز غرغرها کن برای درد دندون عفونت دندان و لثه و عفونت دهان و گلو عالیه و   دهانشویه کن دندون و کشیدی این جوشونده لثه رو میبنده

دندونت عفونت داره بخاطر اون بی حس نمیشه   پوست درخت چنار و بزار بجوش غلیظ شد نمک بریز غرغ ...

رفتم يك دندونپزشك ديگه نشون دادم گفت نه عفونت نداره ،،، فقط اين دندونهاي جلو محل آمپول بي حسي زدنشون فرق داره و به دكترت هم نگو كه من گفتم ناراحت ميشه ، ولي برام عجيبه كه دكترم خيلي خوبي بود و خودش نميدونسته ايتو 

ببین صادق باشم باهات  هر دکتری ام بری کلا دندون جلو لثه سفت تره الان دندون ۲ تو ب اندازه دندون ...

رفتم پيش يك دكتر ديگه يك اصطلاح عجيب غريبي گفت يادم نيست گفت روش بي حسي دندونهاي جلو فرق داره