2777
2789
عنوان

کاش بچه شم میبردی پیش خودت خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی اخبارو تصاویرو دیدم حالم بده واقعا.ی بچه دیگه ام طبقات بالا گیر افتاده زیر آوار ی نفر داره ب ...

طرف اومده میگه برای خودمون گریه کن ...مگه ما انسان نیستیم چه سوری چه ترکیه چه خوی همه انسانیم 

من دلم برای اون دختر کوچولو خیلی سوخت که آقای خادم توییت کرده بود، که با پدرش مصاحبه کردن، زلزله زده خوی بودن، به پدره گفتن چی لازم دارید، گفته بود دخترم و بعد 24 سال خدا بهم داده، اینجا داره اذیت میشه تو سرما و گشنگی، بچه میلرزید از سرما 

برا مردم خودمونم گریه کن ثواب داره

برای مردمی ک با گاز گرفتگی درگیرن بخاطر مسیولین بی مسئولیت.ای خدا درد ما یکی و دوتا نیس.چی میشد ما تو خاورمیانه نبودیم

تعلیقی😑😏✌🕊کاربر ۹۷ بودم 😌 نام بردن تعدادی از غذاها جرم است.باتچکر🤐
نگران نباش بچه رو میبرن شیرخوارگاه بعدم میدن به یه خانواده که رو چشمشون بزرگش میکنن 

اخه میدونی چیه به این فکر میکنم الان وضعیت اونجا داغونه کی میخواد این بچه رو مثل مادرش ناز کنه   

مادرش چه ارزوهایی داشت براش

طرف اومده میگه برای خودمون گریه کن ...مگه ما انسان نیستیم چه سوری چه ترکیه چه خوی همه انسانیم 

انقد برای خوی گریه کردیم مگه درد تمومی داره.من خودم سردرد داشتم برای اون مادر و پسری ک با گاز  زغال فوت شدن .

تعلیقی😑😏✌🕊کاربر ۹۷ بودم 😌 نام بردن تعدادی از غذاها جرم است.باتچکر🤐
گفتم برا مردم خودمون همممم

من برای تک تک اینایی که کرفتار زلزله چه میدونم هرررررر وی مه این مدت اتفاق افتاده بارها کریه مردم دلم خوونه وطنه ولی اونام ادمن اونام مثل منو شمان

از وقتی اخبارو تصاویرو دیدم حالم بده واقعا.ی بچه دیگه ام طبقات بالا گیر افتاده زیر آوار ی نفر داره ب ...

وای نگو تو رو خدا، یعنی چی اشهد بگه! خب درش بیارن🥺😭

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
از صب هرچی کانال ترکی زدم دارن خبر زلزله رو پوشش میدن هیچ برنامه ای نذاشتن اونوقت یبار اخبار ایران ن ...

چطور ندیدی ؟امروز کلی نشست خبری وصحبت با استاندار ورییس امداد دیدم تو تی وی چرا جو الکی میدی ؟

انقد برای خوی گریه کردیم مگه درد تمومی داره.من خودم سردرد داشتم برای اون مادر و پسری ک با گاز  ...

اره بخدا روزی نیست خبر بد نشنویم یا اون بچه ای که از سرما داره میلرزه کاش میتونستم کاری کنم کاش دستم به جایی بند بود