2777
2789
عنوان

❌نه میتونم دارو بخورم نه روانشناس برم❌

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 23 پست
وای ببخشد دبستان جهشی بودم دوتا درس ۱۰ بود یه ۹ با اساتید حرف زدن نیوفتم اون یه ۹ اوفتادم درس عمومی ...

ایکاش تاپیکت سرکاری بود... خدا ب دلت رحم کنه حتما برو روانشناس تو اشتباه فکر میکنی که اون روانشناس ممکنه یهو مجبورت کنه خاطره رو مرور کنی تو ذهنت که بخوایی به هم بریزی... اونا میدونن چجوری آرومت کنن تو از ترس نمیری روانشناس در حالی که ممکنه ترست به جا نباشه 

هر چه در جستن آنی، آنی
نمیتونم بعد هر جلسه سرم میخورم‌ از اول جلسه هم‌گریه میکنم تا اخر 

باید بری پیش روانشناس تا عمیقا تمام ترس و اختلال هاتو کنار بذاری فزص و دارو هم اصلا مصرف نکن مگه چند سالته 

خوابم میااااد خوابم میاد خوابم میاااااااد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش تاپیکت سرکاری بود... خدا ب دلت رحم کنه حتما برو روانشناس تو اشتباه فکر میکنی که اون روانشناس م ...

اخه از نطر مالی هم‌نمیتونم هر هفته ۴۰۰ تومن دوهفتست من هر دفعه بدتر هم میشم نمیدونم شاید باید دارو بخورم 

میشه اسم داروهات بگی؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
اخه از نطر مالی هم‌نمیتونم هر هفته ۴۰۰ تومن دوهفتست من هر دفعه بدتر هم میشم نمیدونم شاید باید دارو ب ...

خدا رو شکر متوجه نقشه کثیف عموت شدی.  

اس ام اس دادنش هم الکی نبوده

با خواهرت هوای همو داشته باشید. 

با عموت سر سنگین باش.  و هیچ وقت باهاش تنها نشید. 

احتمالا متوجه گندش شده و دست از سرتون برمیدارع

غذایی چیزی از دستش نخورید.. داروویی چیزی نریزه. 

اگه خونه راه رفت و امد جدا داره راهتم جدا کن

آفرین که به عمه و مادر بزرگت گفتی

بهترین کار ممکنو کردی

یکی دو ماه دیگه خدا کمک میکنه خاطرش کم رنگ بشه برات