2777
2789

۲۱ سالمه مجردم گفتم تو تاپیک قبلی قضیه رو بخاطر تعارض جنسی عموم خیلی حال جسمی و روحی بدی دارم دکترا نمیزارن دارو نخورم دارو میخورم نمیتونم به کارم برسم دانشجوی ارشدم تمام نمره هام ۱۰.۱۱ شد یکی رو اوفتادم بزور چون میدونستن معدل الف بودم ۹ و ۱۰ کردن معلمم تو کلاس درس توانایی قبلی رو ندارم 

روانشناس نمیتونم برم مرور کردن اتفاقا داغونم میکنه بیمارستانی میشم 

نمیخورم قصد جونمو میکنم 

من چیکار کنم خدایا چرا من اخههه چی میخوان از جونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم اینو داری به کسی میگی که رتبه ۴۱۷ کنکور معدل لیسانسم ۱۹.۷۱ خودمم دارم‌اذیت میشم که میگم

یا فکر عموت را رهاکن یا برو دنبال شکایت و انتقام

اینطوری خودتو فقط می خوای اذیت کنی

نمیتونم بعد هر جلسه سرم میخورم‌ از اول جلسه هم‌گریه میکنم تا اخر 

خب عزیز دل یا باید دارو استفاده کنی یا بری مشاوره. مشاوره بیشتر مفیده برات. اینجا کاری نمیشه کرد. 

هیچ حالی را بقایی نیست.. بی صبری مکن
ببخشید امیدوارم که تاپیکت سر کاری باشه و حالت خوب باشه اما چجوری 21 سالته و دانشجو ارشدی و فکر میکنی ...

وای ببخشد دبستان جهشی بودم دوتا درس ۱۰ بود یه ۹ با اساتید حرف زدن نیوفتم اون یه ۹ اوفتادم درس عمومی بود بقیه با دو نمره پاس شدم ۱۲ بود دیگه قبولیم اینجوری سدم قر و قاطی همه چی تو ذهنم قاطی گفتم