2777
2789

اصلا خونم نمیاد

و براش مهم نیستم به عروس غریبه‌اش بیشتر اهمییت میده

خیلی ناراحت میشم

جای من بودید چیکار میکردید

تو به اندازه چیزهایی که دوست داری بزرگی،فقط اجازه نده به اندازه آزارهایی که میبینی ،کوچیک شی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه اختلاف دارین باهم؟

تا حالا به چرخه زندگی دقت کردین 🌎🤔 سوسک🕷 از موش میترسه 🐀 موش🐀 از گربه 🐈 گربه 🐈 از سگ🐩 سگ 🐩از مرد🕵️ مرد🕵️ از زن 👸 زن👸 از سوسک🕷 😂️ شد شد، نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...;)️ 

دختر خاله امم عروس داییمه همین اونم با عروس غریبه خیلی بهترن تا این 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
اصلاااا اهمیت نده و مث خودش بی محلش کن بیکاری:/  مگ میخاد چیکار کنه واست

کاری نمیکنه برام اتفاقا ما همه کار میکردیم براشون اما توی یک ساختمون برام سخته با کسی قهر باشم

تو به اندازه چیزهایی که دوست داری بزرگی،فقط اجازه نده به اندازه آزارهایی که میبینی ،کوچیک شی...

من شخصا بخاطر اینکه خانواده شوهر بیان خونم عروسی نمیکنم

ک با نیومدنشون بخوام ناراحت شم

اگه اومدن خوشحال میشم نیومدن هم مهم نیس زندگی خودمو دارم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دختر خاله امم عروس داییمه همین اونم با عروس غریبه خیلی بهترن تا این 

😞

من شخصا بخاطر اینکه خانواده شوهر بیان خونم عروسی نمیکنم ک با نیومدنشون بخوام ناراحت شم اگه اومدن خ ...

کاش میتونستم مثل تو باشم