2777
2789
عنوان

کتک خوردم الکی الکی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 61 پست
سلام عزیزم نمیخوام کار همسرت رو توجیه کنم ولی شاید الان وضعیت اقتصادیش خوب نیس بالاخره خودت تو زندگی ...

غروش بخوره توی سرش 

غلط میکنه دست بلند میکنه رو زنش اون هم وقتی بچه بغلش این جور آدم از هر چیزی توی دنیا پست تره 

خواهرم گرونی بهش فشار اورده باید بری بیرون از خونه تا بفهمی چه خبره. عصر یه ساعت رفتم بیرون تا الان ...

می‌دونم بقران بخاطر همین گرونی سه ساله مانتو نخریدم پنچ ساله یک دونه حتی لباس تو خونه ای نگرفتم هر چی بود از قبل داشتم مراعات میکنم ولی اون میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانوادت زنگ بزن بگو با این رفتاری که کردین .این اجازه را دادین شب و روز منا بزنه و مطمئن میشه شما ...

دوستش داره ؟؟؟؟؟؟؟ مردی که زنش رو بارها حتی توی حاملگی کتک زده دوستش داره؟؟؟؟؟؟؟

می‌دونم بقران بخاطر همین گرونی سه ساله مانتو نخریدم پنچ ساله یک دونه حتی لباس تو خونه ای نگرفتم هر چ ...

بخدا من که زنم پشمام ریخته باید بری فقط قیمت مواد غذایی رو ببینی. اونم میدونه شما مراعاتشو میکنی روش فشاره درکش کن

سلام عزیزم نمیخوام کار همسرت رو توجیه کنم ولی شاید الان وضعیت اقتصادیش خوب نیس بالاخره خودت تو زندگی ...

بخدا من منظوری نداشتم هنوز میخواستم کار به بچمو بهش بگم که مثلا حرف بدی بود بلند شده منو میزنه

غروش بخوره توی سرش  غلط میکنه دست بلند میکنه رو زنش اون هم وقتی بچه بغلش این جور آدم از هر چیز ...

گلم. منم. نگفتم کار اون درست بوده اصلا ولی خب شاید واقعا دستش تنگه چیکار کنه بنده خدا از کجا بیاره. البته اگه شرایط اقتصادیشون بده. 

بخدا من که زنم پشمام ریخته باید بری فقط قیمت مواد غذایی رو ببینی. اونم میدونه شما مراعاتشو میکنی روش ...

بقران شاید باور نکنی من خرجم صفره چند ساله 

تنها خرجی که می‌کنه برای خونه چیزی میخره همین من انقد چیزی نگرفتم اصلا الان نمی‌دونم باید برای خودم چی بخرم بلد نیستم دیگه حتی دکتر میرم آزمایش می‌نویسن نمیرم 

بقران شاید باور نکنی من خرجم صفره چند ساله  تنها خرجی که می‌کنه برای خونه چیزی میخره همین من ا ...

ایندفعه رم گذشت کن. ادم وقتی عصبانی میشه به خوبی های طرف مقابل فکر نمیکنه گلم فقط میخواد خودشو خالی کنه

ببین عزیزم متاسفانه شرایط جامعه طوریه که به نفع زن نیست درکت میکنم چی میگی ولی از الان گریه کن پوست بنداز و بلند شو ...زنی که کسی را نداره میشکنه خورد میشه پا میشه خودش خورد شیشه هاش را جمع میکنه ...خودم تو این شرایط بودم .ولی از الان سعی کن تغییر کنی منم دیگه گلایه نمیکنم چند ساله لباس نخریدم وسیله ارایش نخریدم و فلان چون درک نمیکنن اخرش میشی مقصر که داری منت میزاری و فلان و دعوا میشه ...لباس های کهنه را پاره میکنم .میگم لباس ندارم...کم کم بچه ت بزرگتر شد یه خیاطی ارایشگری چیزی برو یه درامدی واسه خودت پیدا کن

یکبار به مادرش زنگ زدم بعد به شوهرم زنگ زد گفت چی شده این گفت هیچی مهم نیست اون گفت باشه پس خداحافظ ...

عین من 

منم یه بار تازه زایمانکرده بودم با صدای گریون زنگ زدم به مادرش اونم زنگ زد شوهرم که چی شده اینم گفت هیچی اونم خداحافطی کرد و تمام حتی بعدا نپرسید چی شده بوده