2777
2789
عنوان

کتک خوردم الکی الکی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 61 پست
چرا جدا نمی شید ؟ تعادل عصبی نداره ممکنه بزنه ناکارت کنه  یا مجبورش کن بره پیش روانشناس

پیش مشاوره بردمش تو عقد بودیم فهمیدم این‌جوره گفت باید قرص بخوره دیگه نیومد باهام 

جدا بشم جای ندارم خواهر گلم بابام امشب اومد دید دخترش کبوده بلند شد رفت حتی نگفت بیا امشب خونه ما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت حامی داری فکر کن بابای من زنگش زد پاشو بیا خونه بچه ها میترسن ما می‌خوایم بریم فکر کن حرف ...

با پدرش یا مادرش یا بزرگتر که حرفشو گوش بده حرف بزن و بگو ماجرا رو ،بگو من نگران بچه هام اگه یه مشت به سر نوزاد می خورد چی می شد

با پدرش یا مادرش یا بزرگتر که حرفشو گوش بده حرف بزن و بگو ماجرا رو ،بگو من نگران بچه هام اگه یه مشت ...

یکبار به مادرش زنگ زدم بعد به شوهرم زنگ زد گفت چی شده این گفت هیچی مهم نیست اون گفت باشه پس خداحافظ همین 

براشون مهم نبوده حتما دیگه شوهرم همینا رو دیده این کارا رو میکنه منو باش امیدم به خانوادم بود مثلا

به خانوادت زنگ بزن بگو با این رفتاری که کردین .این اجازه را دادین شب و روز منا بزنه و مطمئن میشه شما ازم حمایت نمیکنید ایکقدر بدبختین که کتک خوردن دخترتون براتون مهم نبوده ...پا میشودین در یخچال باز میکردین میدیدن اگه بر فرض این حرفم زده باشم بهم فشار اومده به خودم و بچه هام .دارم بچه شیر بدم و درد تنها گذاشتن شما از درد کتکی که خوردم و تحقیر و له شدم بدتره ...نزار حرفت تو دلت بمونه زنگ بزن گلیه و شکایتت کن تا اروم بشی

ولی بدون شوهرت دوست داره این به خاطر نداریه اینکه جلو شما و بچه تون تحقیر شده مغزه ش از کار افتاده ...شما هم میدونی خانواده ت حمایت نمیکنن پاشون را وسط نکش .

اینکه خانوادت فهمیدن و کاری نکردن خیلی بده 

ولی به دورغ به شوهرت بگو بابام گفت دروغ گفتی زبانم گوتاهه وگرنه میدونستم باش چکار کنم .

برام دعا کن خدا منو حداقل قوی کنه بتونم تحمل کنم کسیو که ندارم منو تو خونش حتی راه بده من باید قوی ب ...

خدا کمکت کنه عزیزم خدا نجاتت بده حالا که جایی نداری بری خدا شوهرت رو سرعقل بیاره پدر منم الان که مسن شده خیلی ارومترشده کاش شوهر توهم خوب بشه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
یکبار به مادرش زنگ زدم بعد به شوهرم زنگ زد گفت چی شده این گفت هیچی مهم نیست اون گفت باشه پس خداحافظ ...

فردا که شوهرت سر کاره بهش بگو بیاد ،همه ماجرا رو براش تعریف کن .نمی گم طرف تو رو می گیره ولی پای نوه هایش وسط  باشه اوضاع خیلی عوض میشه ،بگو می ترسم بچه ها آسیب ببینند دیگه خودم مهم نیستم مثلاً 

اونا اگه بخوام مجبورش می کنن بره دکتر 

بابای من بود جفت دستای پسراشو می شکست 

سلام عزیزم نمیخوام کار همسرت رو توجیه کنم ولی شاید الان وضعیت اقتصادیش خوب نیس بالاخره خودت تو زندگیتی اگه اینطوره حرف خوبی نزدی یه اقتدار یه پدر رو جلوی بچه ها شکستی می تونستی به بچت بگی عزیزم میگم بابا بیرون رفت برات یه چیزی بخره.  بالاخره همسرت پول یه کیک ده تومنی یا پنج تومنی رو داره واسش میخرید میاورد.همسرت یه مرد هس غرورشذشکست احساس پوچی کرده. 

کاش یکی بود امشب منو حداقل از این خونه میبرد 

زنگ بزن بابات هرچی از دهنت در میاد بهش بگو بهش بگو نفرینت میکنم عذاب بکشی که راضی به عذاب منی دیگه هم پات رو خونه بابات نذار 

در مورد شوهرت گویا راه طلاق نداری کاش حداقل دوتا بچه رو بدبخت نمیکردی ولی حالا که اینجوره سرد باش یخ باش شبها پیش بچه هات بخواب و کلمه ای اضافه باهاش حرف نزن فقط چیزی پرسید جواب بده