2777
2789
عنوان

من مادرم رو‌ نمی بخشم...

980 بازدید | 37 پست

از وقتی یادم‌ میاد نبود... ازوقتی چشم باز کردم داشت درس میخوند...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعدشم‌که درس میداد...بابام‌احتیاج به دو قرون حقوق اون نداشت ولی اون دوست داشت کار کنه... بخدا فقط۵ سالم بود که ساعت ۵صبح تو سرما بیدارم میکرد تا ببردم پیش مادربزرگم...من تمام بچگیمو خونه ی مادربزرگم بودم...از۹, سالگی به بعد رو‌حتی شباهم دنبالم نمیومد تا صبحا مجبور نباشه با خودش ببره منو... الان ۲۴ سالمه یه ادم افسرده و‌منزوی...   هنوزم سرکار میره... تو روزایی مه به شدت بهش نیاز دارم نیست سرکاره... رابطه مادرشوهر و خواهرشوهرمو که میبینم انگار با میخ داغ فرو میکنن تو قلبم... خواهرشوهرم سه تا بچه داره ولی همشونو مادرشوهرم نگه میداره...از صبح تا شب خونه مادرشه باهم اشپزی میکنن بیرون میرن...من چی؟؟ اگه برم هم باید برم تنهایی خونشون رو جمع و جور کنم و ناهار بپزم بعدم که میان مدام مواظب بچم باشم سر و صدا نکنه که استراحت کنن... امشب دیگه تمام عقده هام سرباز کرد و همه چیو گفتم بهش ولی به نظرتون چی گفته باشه خوبه؟؟؟؟؟

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

حتما گفته همینی که هست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم مطمعنم عین خیالش نشده حقم به خودش داده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من بخاطر خودت اینکارارو کردم :) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

گفتم که دیگه نمیتونم چرا هیچ‌وقت نیستی...و مثل همیشه متهم شدم به اینکه دیونم و اعصابم مشکل داره و باید خودمو به یه دکتر نشون بدم....شما هرروز بهتون بگن دیوونه ای اعصاب داری روانی نمی شید؟؟؟؟ میخوام رفت و امدمو قطع کنم ولی بابامو چیکار کنم؟؟؟

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟