2777
2789
عنوان

خانواده ی همسر

397 بازدید | 46 پست

سلام.

خانوما به خصوص خانومایی که چند سالی از زندگیشون میگذره و با تجربه ن راهنمایی کنین منو.

خانواده همسرم خیلی بهم حسادت میکنند(خود همسرمم قبول داره) و گاهی بی احترامی هایی ازشون میبینم(نه همیشه.خوبی هایی هم دارند). من موقعی که بی احترامی میبینم ازشون بی احترامی نمیکنم.اصلا به روی خودم نمیارم با اینکه خیلی عصبی میشم.

ولی بعدش به همسرم میگم و ایشون هم رد نمیکنه و قبول داره ولی میگه من نمیتونم کاری کنم...

این رفتارها داره ادامه پیدا میکنه و من دیگه نمیتونم بی تفاوت باشم و از طرفی همسرم هم میگه خسته شدم از بس بهم میگی و ...منم روز به روز عصبی تر میشم.

خیلی تلاش میکنم که نادیده بگیرم رفتاراشون رو ولی واقعا نمیتونم و همین موضوع داره رابطه من و همسرم رو خراب میکنه.

در ضمن من هفته ای یک بار میرم خونه شون.

بسم الله الرحمن الرحیم

اشتباه ترین کار اینه به همسرت میگی

خب اون بیچاره چیکار کنه

بیخیال باش

حالا نمیدونم منظورت از بی احترامی چیه اگه خیلی شدیده رابطتو کمتر کن

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب بده خب عزیز من.منم قبلا دقیقا خود شما بودم.

قرار نیست که قمه برداری بکنی تو شکمشون.خیلی ریلکس و در کمال احترام جوابشونو بده.من با شوخی و خنده جواب میدم.انقد خوبههههه.خیلی سبک میشم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

جلوشون رو که نمیتونی بگیری تا به دلخواه شما رفتار کنن. متاسفانه

پس شوهرت رو با گفتن زیاد خسته نکن همینکه بدونه کافیه. شما هم یه چهارقل بخون و برو... بیخیال. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
راه حل بهم بدین.

ماهی یکباربروخونشون نه هفته ای یکبار....از موفقیت هات نگو‌بهشون ...باهاشون سروسنگین نباش ولی خودمونی هم نباش...توغیبت‌هاشون شرکت نکن ...توجمعاشون همیشه شنونده باش ...خودت دیگه باید قلقشون بلدباشی چون آدما متفاوتن

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش