2777
2789
عنوان

خانواده ی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 46 پست

مثل خودم خوبه الان ۴ساله خونه خواهرشوهرام نرفته ام

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تااینجا حق ب تو‌داده شک‌نکن‌ازاین ببعد حق میده ب اونا اخلاقشون اینه زیاد بهشون بذی خانواده بگی اینجو ...

ای بابا خب نگم خیلی اذیت میشم.

بیشتر خواهراش اینطورن .

مثلا سر سفره همیشه بهترین قسمت غذا رو خودشون برمیدارن و تهش هرچی موند من باید بخورم حتی توجه نمیکنن اصلا مونده یا نه.منم ادمی نیستم که بخوام زودتر یهو حمله کنم به غذا مثل اونا.

یا مثلا همسرم یه چیزی برام میخره بهشون برمیخوره  و ناراحت میشن.

بسم الله الرحمن الرحیم

دوم اینکه به خودت نگیر یعنی سعی کن اول لحظه که حرفی میشه یا اتفاقی میوفته با خودت بگی (ببخشیدا) به یه ورم حتما داره حسادت خفتون میکنه که جاتون نمیگیره رد بشی بری واقعا نزار بخاطر نق زدن و بهانه گیری از خانواده همسرت خودتو از چشمش بندازی بزار بزرگی و خانمی ازت ببینه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
ای بابا خب نگم خیلی اذیت میشم. بیشتر خواهراش اینطورن . مثلا سر سفره همیشه بهترین قسمت غذا رو خودشو ...

عذر میخوام عزیزم اینا دیگه چقدر بی ادبن!!! بزار به حساب بچگی شون دیگه مهم نباشه برات در مورد خرید هم اتفاقا بزار بشنون و ابراز ناراحتی کنن تا جونشون در بیاد

خدااااایییییا چرا به من خواهر شوهر ندادی تا آدمشون کنم 😏 دوتا جاری دارم که خارج از کشورن یه دونه هم اینجاست که همون سالهای اول درستش کردم نشسته سر جاش زندگیشو میکنه😌

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
اره و هی کم کم کاهش اش بده،نرو هم بهشون بگو که کم کردم!یا به همسرت!روزات رو پر کن که زمان خالی نمونه ...

اتفاقا سرم خیلی شلوغه همون یک روز هم به خاطر همسرم میرم وگرنه وقت ندارم

بسم الله الرحمن الرحیم