2777
2789

تو گوگل میگشتم یک شماره اومد که دعا میدن زنگ زدم گفت سرکتاب باید بگیرم وقتی گرفت گفت شوهرت رو طلسم کردن که نتونه به تو علاقه داشته باشه وخیانت کنه گفت اگر طلسم نشکنی بلای بدی میاد 

یک جای دیگه تو اینستا که اسمش ساحره بود برام سر متاب گرفت اونم گفت محل کار شوهرت دوتا دختر هستن که به شوهرت علاقه دارن وشوهرت طلسم شده برا اینکه طلسم باز کنم یک ملیون پانصد میگیرم گفت زندگیت درخطره چکاذ کنم بچه ها بدم این پولو ایا راست میگن اخه دوتا شون یک جواب داشتن که شوهرم طلسم شده واینکه محل کارشوهرم همه دختر هستن درسته واینکه شوهرم همش کاراش گرهه داره بگین چکار کنم

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدتا دیگه هم بگیری همین رو میگه،انتظار داری مشتری خوب گیرش اومده بگه خانم همه چی گل و بلبل؟یارو به خودش گفته طرف با پای خود اومده تو دام،من چرا تیغش نزنم؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وای خدا ب این دعانویس ها اصلا نمیشه اعتماد کرد مخصوصا تو فضای مجازی اینا با جن و شیطان در ارتباط هستن سنگینی میندازن تو زندگی آدم یا کلا زندگیت خراب میکنن یا اصلا تاثیر نداره یا ی مشکل درست می کنی ۱۰ تا مشکل دیگه ب وجود میارن و جن و شیطان وارد زندگی شما و زندگیت میکنن 

خدا با من است 🙌🌹
یعنی دروغه پس چرا دوتاشون یک چیز رو گفتن

چون شگردشونه و نقطه ضعف خانوما و می دونن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه حرز امام جواد بگیر بنداز گردنش،بگو گرفتم جشم نخوری😁 طلسمم‌ میگن باطل میکنه ،حرف این این جادو گرارو باور نکن فردا دوتا جِنم میمونن رودستت👻👻

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆