2777
2789
عنوان

کیا خونه تکونی کردن ؟

241 بازدید | 22 پست

من مجردم خونه مادرمم ولی شاغلم 

امروز مرخصی گرفتم که بمونم خونه تمیز کنم 

سر درد عجیب گرفتم هوام سرد بود 

فرشا رو دادم قالشویی  

یه دونه 6 مترا خودم شستم میترسم بارون بیاد 

اتاقو پذیرایی ریختم بهم 😁✋🏻

فردا برگردم اون یکی اتاق بریزم بهم پس فردا فرشا میان 

واسه پذیرایی فرش خریدم 

فرشای قدیمی پذیرایی میندازم داخل اتاق 

خونمون وسیلع هاش قدیمی  ولی دارم قدم قدم عوض میکنم 

شما چیکار کردید 

ازکجا شروع کردید 

من اول از اتاق خواب خودم 

فردا اتاق خواب دومی 

بعد اشپز خونه 

هفته اینده سفارش فرشام میرسن 

خدا قوت از الان زوده فعلا

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین من که جون ندارم کارگر اومده دبوارای خونه رو تمیز کرده اقا اوردم که جون داشته باشه کار کنهفرشامو باید بدم فرش شویی

دو  سه روز دیگه هم کمکی میگیرم شوهرمم باید زمینارو تی بکشه 

چقدر دیدت منفیه بهش ،رسم به این قشنگی،در طول سال هم ادم تمیز میکنه ولی واس سال نو شوق و ذوق همراهشه

ن بابا چ ذوقی آخه خونه تمیز کردنم ذوق میخواد از عن در میایم میرفتیم ت اسهال کجاش خوبه

افرین من که جون ندارم کارگر اومده دبوارای خونه رو تمیز کرده اقا اوردم که جون داشته باشه کار کنهفرشام ...

😑😑😑خودت انجام بدی کیفش بیشتر من مادرم داداشم پارسال کورنا جدیدگرفتیم یک هفتع بعدش منو مادرم دوتا اتاق خواب رنگ کردیم با اشپزخونه   پذیرایی خواستیم رنگ کنیم شهر داری اومد گفت میخوام چاه کشی کنیم رنگ نکردیم  

😑😑😑خودت انجام بدی کیفش بیشتر من مادرم داداشم پارسال کورنا جدیدگرفتیم یک هفتع بعدش منو مادرم دوتا ...

من باردارم و بچه دارم کلا هم خبلی حوضله کار خونه ندارم فقط اشپزی 

چیه آخه اینچ ایرانیا در آوردن خب در طول سال خونتو تمیز کن چ کاریه آخه 

اتفاقا خونه ما بچه کوچیک نداریم خودم شاغلم خواهرمم شاغل مادرمم شاغل داداشم سرباز  

خونه خالی تمیز سه چهار ماه یع بار مامانم خونه باش پتو میشورتابستون اشپز خونه