2777
2789
عنوان

داروی آزیترومایسین هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 8130 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما دارو ازیترو هندی رو دادین ؟ اثرش خوب بود ؟ تو رو خدا جواب بده

سلام عزیزم اره دادم الهی شکر خوب بود و مشکلی پیش نیومد 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

سلام من دیشب حال دخترم خیلی بد بود اصلا نمیتونست اب دهنشو قورت بده از بس گلوش عفونتی شده بود همه جور دارو سرماخوردگی داشتیم به جز چرک خشک کن . چون نصفه شب بود امکان بردن دکتر نداشتم  همسرم از یه داروخونه شبانه روزی یه ازیترو ۲۰۰ گرفت و برگشت برای منم عجیب بود که پودری نبود و شیشه اش خیلی کوچیک بود چون حال دخترم بد بود بهش یه قاشق مربا خوری دادم نیم ساعت بعد بهتر شد و خوابش رفت امروز خیلی بهتر بود و من هر دوازده ساعت یه قاشق مربا خوری بهش میدم تا الان که ساعت ۹ شبه دقیقا نود درصد حال دخترم بهتر شده .حالا داشتم در مورد لین شربت سرچ میکردم ببینم چیه که اینقدر نتیجه اش خوب بوده تاپیک شما رو دیدم خواستم تجربه مو با مادرانی که خدایی نکرده بچه بیمار دارن و شاید نگران باشند در میون بزارم