2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

1488 بازدید | 56 پست

من چهل روزه ک اقدامم دعا کنید باردار باشم تاریخ پریودم نزدیکه هر روز دعا میکنم مریض نشم تو این چهل روز دو بار مریض شدم خیلی ناراحتم چون تنبلی هم داشتم دعا کنید باردار باشم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من دوهفته پیش اقدام کردم دیروز بی بی زدم منفی بود 

یه‌هفته دیگه دارم تا موعدم خدا کنه باردار باشم 🥺

برات دعا میکنم عزیزم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
آره گلم ولی خیلی درگیر شدم 🥺

ببین شما تلاشت رو بکن اما به این فکر کن که زمانش دست خداست .و تا خدا نخواد موجودی تشکیل نمیشه

وقتی این تصور تو ذهنت باشه باعث میشه استرس و دغدغه نداشته باشی و بیخیال باشی ،همین بیخیالی باعث تشکیل جنین میشه 

تو سایت هم ببینی خیلی از کاربرا گفتن دقیقا ماهی که بیخیال بودن و به بارداری فکر نمیکردن، باردار شدن