2777
2789
دیشب اومدن سر حقو خرج ب توافق نرسیدیم

حق و‌خرج چیه 

همون مهریه ؟؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سر سکه 

عدد هاتون خیلی با هم فرق داشت که اینطور قاطع میگی به توافق نرسیدیم؟

چقدر میخواست مهر کنه مگه؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
عدد هاتون خیلی با هم فرق داشت که اینطور قاطع میگی به توافق نرسیدیم؟ چقدر میخواست مهر کنه مگه؟

ما گفتیم دیگه کمتر از ۱۱۴تا ک نمیشه داداشش گف ۱۴تا خیلی عصبی شدم خود پسره هم گفت۶۰تا 

ب قصد پرواز سقوط تجربه کردیم
ما گفتیم دیگه کمتر از ۱۱۴تا ک نمیشه داداشش گف ۱۴تا خیلی عصبی شدم خود پسره هم گفت۶۰تا 

با این گرونی سکه بالاخره غیر منطقی نیست این چونه زدن ها  

در هر صورت مهریه عندالمطالبه هست و چون فرمودین وضع مالی خوبی هم دارن میدونن که بر دوششون هست 

من از رسم و رسوم تون خبر ندارم ما اینجا رسم مهریه با جهیزیه متقابله یعنی مهریه بالا جهاز خیلی خوب 

بازم به نظرم حرف خود آقای داماد هم خوب بوده ، یکم بیشتر فکر کنین 

با این گرونی سکه بالاخره غیر منطقی نیست این چونه زدن ها   در هر صورت مهریه عندالمطال ...

اینجا هیچکس انقد مهر قبول نمیکنه اصلا .جهازو ک خودم کامل دارم فقط پنج تا تیکه میاره اون 

ب قصد پرواز سقوط تجربه کردیم
اینجا هیچکس انقد مهر قبول نمیکنه اصلا .جهازو ک خودم کامل دارم فقط پنج تا تیکه میاره اون 

انشاالله هرچی به صلاحته و‌خیره برات پیش بیاد