2777
2789
اوه اوه گاماس گاماس. 7جلسه تازه بدنت گرم نشده. برو ادامه بده حتما جواب میگیری ولی متداوم برو

میرم فقط بدونم  بی نتیجه نمیمونم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه خیلی چاقم و خجالت میکشم تاپ بپدشم و بیشتر با تی شرتم😢

منم چاقم خیلی کلا توباشگاه  اون  تایم من  از همه چاقترم همش مشکی پوشیدم دلم  لباس خشگل میخواد

والا من چند ماه میرم فقط چاقتر و درشتر شدم و همش همسرم مسخره ام میکنه😩

چی میری؟ چند روز در هفته؟خوب کار میکنی؟من خیلی رو میبینم اصلا چیزی که بهشون مربیا میگن اجرا نمیکنن انتظار لاغریم دارن

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

اره روزه بگیر قشنگ اب میشی  یادمه به زمان چاق بودم تو ماه رمضان رفتم‌باشکاه روزه میگرفتم اینقد ...

اعه  چه خوب باشه 

من باپیاده روی کالری شماری .توی دوماه نیم۸ کیلوکم کردم

منم باکالری شماری قبل بارداری   ۱۷ کیلو کم کردم  ولی موهام  ریخت ناخنم داغون شد براهمین گفتم رژیم درست درمان بگیرم بعد زایمان  چاقیم  نرفته  ۴ ماهه زاییدم

منم چاقم خیلی کلا توباشگاه  اون  تایم من  از همه چاقترم همش مشکی پوشیدم دلم  لبا ...

دقیقا منم دلم میخواد مثل بچه ها تاپ و لباسهای لختی بپوشم ولی چه فایده شکم و اونهمه چربی های اضافه وزشت نمیزاره😩😩

نتیجه میده  بنده تپل قدیم لاغر و متناسب جدید هستم. جواب گرفتم.

خوشبحالت  دلم میخواد صورتم لاغرنشه  چون صورتم  خیلی لاغر