مرغتو از شب قبل ادویه بزن (فلفل سیاه و قرمز .زردچوبه. پودرسیر.نمک.زعفرون و...)
بزار تو یه سبد که کلا ابش بره و بزارش تو یخچال
فرداش هم کف قابلمه رو نمک بریز و یه فویلو کوچکتر از قابلمت چرب کن بزار روی نمکا
مرغارو روش بچین یه فویل دیگه هم بزار رو مرغا و نمک بریز روش . در قابلمه رو با دم کنی بزار
بزارش رو حرارت زیاد . بخارش که درومد شعله رو کم کن .
دو ساعت بعد غذا حاضره میتونی نوش جان کنی
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..