2777
2789
عنوان

با قد ۱۷۰😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 37 پست

بچه ها هرکس مدل اندامش یه جوره،یکی از بازو چاق میشه ولی جای دیگه لاغره یکی باسن یکی رون پا،یکی ساق پا،یکی ام از شکم پهلو....هیچ عیبی نداره تلاشتونو کنید بهتر بشید ولی غصه ی الکی نخورید هرجور که هستید شما بهترینید،و اینکه شما انقدر الکی رو خودتون حساسید شاید از نظر بقیه خیلی هم خوش اندام باشید🥰

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
😳

تعجب نداره...فقط کافیه یه مقدار مادرانگیهای اونور آب رو رصد کنی ببینی دنیا چه خبره

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم فقط هوازي كافي نيست بايد در كنارش ورزش هاي قدرتي هم كار كني تا عضلات شكمت سفت بشه و جمع بشه هو ...

تو خونه قدرتی میشه ورزش کرد؟ شرایط باشگاه رفتن رو ندارم

۲۹

اسی ببین شاخص توده بدنیتو گرفتم اصلا اضافه وزن نداری

شاید حساسی زیادی 

یک سری اپ هاهستن از گوگل پلی دان کن ورزش مخصوص دارن واسه اب کردن پهلو

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
تو خونه قدرتی میشه ورزش کرد؟ شرایط باشگاه رفتن رو ندارم

دمبل و كش و اين چيزا رو بگير اگه ميتوني از اين كلاس هاي انلاين ورزشي ثبت نام كن هزينه اش هم به نسبت باشگاه زياد نيست يا  با يوتيوب تمرين كن 

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠