2777
2789

فقط توش مرغ نزن یه کالباس جنس خوب بگیر مرغ چیه بو میده یذره آبلیمو با سسش بزن موادش نسبت به سیب زمینی بیشتر بزن خیارشور ترد بگیر سرکه ای نبااااشع فقط نمکی باشه خلال چیپسم یکم روش بریزی ساندویچت خوشمزه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هویج و خیار شور نگینی خیییییلی ریز سس حتما مهرام باشه ازین رژیمیا و مارکای متفرقه نگیر نخود فرنگی بریز حتما مرغ زیار بریز مرغو‌با پیاز و ادویه خوب بپز اب لیمو ترش تازه یکم بریز و‌برای ۱۰ نفر ساندویچ نکنی بهتره تو ظرف تزیین کن

مایونز زیاد و هویج خام ریز رنده شده و سینه مرغ زیاد راز خوشمزگیشه بعضی ها برای اینکه رژیمی باشه مایونز کم می کنن و به جاش ماست می ریزن خوب سالم تره ولی طعمش قابل مقایسه نیست حاضرم سالی یه بار درست کنم ولی با مایونز زیااااد🤤

به شادیِ رُخِ گُل بیخِ غَم زِ دِل بَرکَن⚘🌷🌼🌻🌺🥀🌹🏵🌱🌿🌾🌵🌴🌳🌲🪴🌱☘🍀🍁🍂🍃💐🌸💮

تخم مرغ نریز طعمشو بد میکنه،، مرغ اول با زردچوبه وفلفل وپیاز وآبلیمو خوب بپز،، کالباس هم میتونی استفاده کنی من بچه هام مرغ دوست ندارن باکالباس درست میکنم ولی بامرغ خوشمزه تره،، خیارشور، هویج پخته رنده شده، وسس فراوان، آویشن ونخودفرنگی من فقط همینارو میریزم. 

با نون باگت عالیه 

تخم مرغ هم حتما بزن 😶 اصلش سیب زمینی تخم مرغ مرغ خیارشور سس هس 

بعضیا نخود فرنگی هویج میزنن ک‌ دوس ندارم 

هر چی پر مایه تر خوشمزه تر 

مرغ خیلی باشه 

میتونی گوجه خیارشور و تخم مرغ رنده شده و هویج رنده شده برای تزیین روش استفاده کنی 

خیلی خیلی کم آب لیمو بزن درحد یه ق مربا خوری 

نمک فلفل 

فقط توش مرغ نزن یه کالباس جنس خوب بگیر مرغ چیه بو میده یذره آبلیمو با سسش بزن موادش نسبت به سیب زمین ...

اگه مرغ با ادیه و سیر و پیاز و یکم ابلیمو یا ابغوره اب پز بشه و خوب مغز پخت بشه ۲ ساعت دیگه بو نمیده و خوشمزه تراز کالباس میشه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

سیب زمینی

تخم مرغ

مرغ

نخودفرنگی

هویج

فلفل دلمه ای

خیارشور

کره 

خامه صبحانه

سس

نمک، فلفل، آویشن 

سیب زمینی و تخم مرغ رو  وقتی سرد شد رنده درشت میکنم هویج رو رنده ریز  میکنم، خیارشور رو نگینی خرد میکنم، مرغ رو با چنگال ریش ریش، فلفل دلمه ای هم رنده، نخود فرنگی رو با آب مرغ میپزم، سس و کره و... رو اضافه کرده

میذارم چند ساعت تو یخچال تا سس کامل به خوردش بره، نه بو میگیره و نه آب میندازه، اگه سفت شد میتونی کمی آب مرغ هم اضافه کنی

چون تعداد مهمون ها کم هست دیگه ساندویج نکن، بریز داخل ظرف پیرکس در دار و قشنگ تزئین کن با نون باگت بذار رو میز یا سفره همراه نوشیدنی، البته من سبزی خوردن هم میذارم