2777
2789
عنوان

بیبی چک

200 بازدید | 15 پست

سلام خانوما پنج روز از موعدم گذشته بیبی چکم مثبت شد بارداری های قبلیم علائم داشتم ولی الان هیچ علائمی ندارم فقط بویاییم قوی شده و ترشح دارم و صورتم جوش میزنه توی بارداری های قبلیم هم جوش میزدم فقط یه روز هم یکم درد پریودم گرفت اما الان دیگه هیچ 

کسی هم بوده علائم خاصی نداشته باردار بوده 

نمیخوام تا وقتی که مطمئن بشم آزمایش بدم یه وقت منفی بشه تو ذوقم میخوره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان نه ماهمه، تا ی ماه پیش هیچ علائمی نداشتم. از ی ماه پیش فقط لگن درد دارم. 

امیدوارم منم باردار باشم دفعه قبلی بچم سقط شد الان جرعت ندارم برم آزمایش

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
امیدوارم منم باردار باشم دفعه قبلی بچم سقط شد الان جرعت ندارم برم آزمایش

من 4 تا سقط داشتم. 

اصلا امیدی ب این یکی نداشتم. ولی وقتی خدا بخاد، میمونه. 

توکل من ب خدا،ایشالا دلت شاد میشه❤️

منم فقط جوش زدم و یکم سینه درد و بی حوصلگی.الانم ۱۳ هفتم همونه علائمم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
من 4 تا سقط داشتم.  اصلا امیدی ب این یکی نداشتم. ولی وقتی خدا بخاد، میمونه.  توکل من ب خ ...

عزیزدلم 

چند هفتته 

من خودم یه پسر دارم دومی هم دو ماه پیش سقط شد

منم فقط جوش زدم و یکم سینه درد و بی حوصلگی.الانم ۱۳ هفتم همونه علائمم

سینه هات هم بزرگ شده؟؟ 

واسه من مثل سر پسرم سوزن سوزن میشه 

36 هفته ام الان. خدا کمک کنه آخرشم بگذرونم، 0ون تا بچمو بغل نگیرم، باورم نمیشه هنوز

ان شاا... به سلامتی زایمان کنی 

آره میدونم خیلی سخته اما دیگه نمیشه کاری کرد دیگه ان شاا..چ نی نیت میاد آرامشت میشه 

طبیعی زایمان میکنی یا سزارین

سینه هات هم بزرگ شده؟؟  واسه من مثل سر پسرم سوزن سوزن میشه

نه بزرگ نشدن شاید یه سانت ولی کلا سنگین و یه حالت خاصیه شاید همون سوزن سوزن 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نه بزرگ نشدن شاید یه سانت ولی کلا سنگین و یه حالت خاصیه شاید همون سوزن سوزن 

خودمم احساس میکنم سنگین شده سوزن سوزن هم میشه

ان شاا... به سلامتی زایمان کنی  آره میدونم خیلی سخته اما دیگه نمیشه کاری کرد دیگه ان شاا..چ نی ...

دلم میخاد طبیعی بشه،ولی وزنش یخورده بخاطر دیابتم بالاست. 

دکترم گفت اگه بالا سه و نیم کیلو بشه، ریسک نکن. حالا هفته اینده ببینم چند کیلو شده. دو هفته پیش، 2400 بود

دلم میخاد طبیعی بشه،ولی وزنش یخورده بخاطر دیابتم بالاست.  دکترم گفت اگه بالا سه و نیم کیلو بشه ...

تا سه کیلو و خورده ای میشه پسر من با ۲۸۰۰ طبیعی زایمان کردم