2777
2789

۲۱ سالمه دیروز اولین بارم بود که با یه پسر رفتم بیرون. اومد دنبالم و رفتیم یه کافه نزدیک خونمون 

من قیافه معمولی رو به پایین دارم یعنی همه چیم نرماله خوشگل نیستم فقط بینیم یه کم گوشتیه

اولین بار منو سر کوچه وقتی داشتم از باشگاه برمیگشتم و هیچ آرایشی نداشتم خوابالو بودم دید و اومد کلی التماس که شماره بده 

دیروزم که باهاش رفتم کلی ازم تعریف کرد مثبتی ، نچرالی ، چهره معصومی داری مهربونی 

از خودش گفت . ۲۶ سالشه ، رشته حقوق خونده ، گوشیش آیفون بود ، ماشینش رانا ، کارش فعلا ساخت و ساز ویلا توی شماله (من وضعیت مالی برام الویت نیستا)

خیلی خوشگله یعنی یه چیز عجیبه من تاحالا خواستگارام به این خوشگلی نبودن

نماز میخونه در حالی که اصلا بهش نمیاد ولی مذهبیه فقط یه کم بد دله مثلا گفت من تنهایی مسافرت نمیزارم بری ، گوشیمو نباید چک کنی ، رفیق بازی نکنی ، اهل دود و مشروب نباشی 

اون خیلی کاربلده و من بی تجربه

خودشم میگه کسایی که حقوق بخونن سخت ازدواج میکنن چون طلاق زیاد میبینن یا دیگه ازدواج نمیکنن

از استرس اصلا نمیتونستم آروم بگیرم ناخوداگاه همش دستامو تکون میدادم و اونم متوجه استرسم شده بود یبار گفت اگه میتونستم دستاتو میگرفتم میگفتم آروم باش

بعد اینکه برگشتیم خونه دیگه هیچ خبری ازش نشد تا اینکه شب پیام داد درگیر بودم درحالی که دوبار انلاین شده بودا

الان من نمیفهمم این از من خوشش اومد و قصد ادامه دادن داره یا میخواد منو بپیچونه

اینو از کجا بفهمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن هیچ وقت روزهای اول دوستی رو جدی نگیری

روزهای اول فقط به این توجه کن این پسر کیس مناسبی هست یا نه؟ معیارتو برای انتخاب دوست سنجیده کن

الان مهم نیست اون خوشش بیاد یا نه 

مهم اینکه تو به عنوان دوست انتخابش کنی یانه 

تو انتخاب کن قرار نیست ما منتظر باشیم که آیا انتخاب بشیم یا نه 

تو اگر دختری موفق و تفکر و رفتار درست داشته باشی حتما مورد انتخاب افراد لایق میشی اونوقت این تو هستی که این فرد رو انتخاب کنی یا نه

در ثانی این شخص همین روز اول وقتی از محدودیت های که قرار برای تو اعمال کنه صحبت کرده به نظر من امتیاز منفی هست

این محدودیت ها منطقی نبوذ و از یه فرد تحصیل کرده بعیده

توجه کن اگر این محدودیت هاش واقعی باشه بعدها خودت اذیت میشی 

در کل دوست عزیز این رابطه های یکی دو روزه رو جدی نگیر و سنجیده با معیار های درست

انتخاب کن

همین که فرمودن اونایی که حقوق خوندن سخت ازدواج میکنن یا ازدواج نمیکنن خواسته بفهمونه تو فکر ازدواج ب ...

نه گفت قصدم ازدواجه فقط بخاطر چیزایی که میبینه سخت گیره

نه گفت قصدم ازدواجه فقط بخاطر چیزایی که میبینه سخت گیره

به نظر منم فعلا اونقدر جدي نگير 

چون واقعا نميدوني تا چه حد حرفاش در مورد خودش راسته ، نميدوني در واقع كيه و چيه 

و اعتماد بيش از خد هم نكن 

خودتم دست كم نگير اصلا ، از محدوديتهايي كه همون روز اول گفت خوشم نيومد