۲۱ سالمه دیروز اولین بارم بود که با یه پسر رفتم بیرون. اومد دنبالم و رفتیم یه کافه نزدیک خونمون
من قیافه معمولی رو به پایین دارم یعنی همه چیم نرماله خوشگل نیستم فقط بینیم یه کم گوشتیه
اولین بار منو سر کوچه وقتی داشتم از باشگاه برمیگشتم و هیچ آرایشی نداشتم خوابالو بودم دید و اومد کلی التماس که شماره بده
دیروزم که باهاش رفتم کلی ازم تعریف کرد مثبتی ، نچرالی ، چهره معصومی داری مهربونی
از خودش گفت . ۲۶ سالشه ، رشته حقوق خونده ، گوشیش آیفون بود ، ماشینش رانا ، کارش فعلا ساخت و ساز ویلا توی شماله (من وضعیت مالی برام الویت نیستا)
خیلی خوشگله یعنی یه چیز عجیبه من تاحالا خواستگارام به این خوشگلی نبودن
نماز میخونه در حالی که اصلا بهش نمیاد ولی مذهبیه فقط یه کم بد دله مثلا گفت من تنهایی مسافرت نمیزارم بری ، گوشیمو نباید چک کنی ، رفیق بازی نکنی ، اهل دود و مشروب نباشی
اون خیلی کاربلده و من بی تجربه
خودشم میگه کسایی که حقوق بخونن سخت ازدواج میکنن چون طلاق زیاد میبینن یا دیگه ازدواج نمیکنن
از استرس اصلا نمیتونستم آروم بگیرم ناخوداگاه همش دستامو تکون میدادم و اونم متوجه استرسم شده بود یبار گفت اگه میتونستم دستاتو میگرفتم میگفتم آروم باش
بعد اینکه برگشتیم خونه دیگه هیچ خبری ازش نشد تا اینکه شب پیام داد درگیر بودم درحالی که دوبار انلاین شده بودا
الان من نمیفهمم این از من خوشش اومد و قصد ادامه دادن داره یا میخواد منو بپیچونه
اینو از کجا بفهمم