2777
2789
عنوان

ترو خدا ی لحضه بیاین نظر بدید

280 بازدید | 24 پست

اگه ی شوهری داشتید که ۸ سال زن دوم داشته 

و هروز از پیش اون زن عکس بفرسته و فیلم بفرسته و حرص شما رو بخاد در بیاره 

و اعتیاد داشته باشه 

و هروز آنچه فوش زشته بهتون بگه کتکتون بزنه طرفای خونه رو بشکنه و اصلا خونه نیاد مگه هفته ای یک بار

ولی هرچقدر که دلتون بخاد پول خرج کنید  

( اگه بتونید حکم اعدامش رو بدید میدید ) 

لطفا جدی نظر بدید واقعی واقعی نه اینکه شوخی خواهش میکنم برام مهمه 

البته من دو تا بچت هم دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله...۱۰۰ درصد...ولی باابن تفتوت که نمیذادم ۸سال بشه....همون عکس اول الفاتحه

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
واقعا یعنی اگه بدونی ی کاری میتونی بکنی که بمیره میکنی ؟ 

اگه واقعی منطورته که تو واقعی کسی رو نمیشه کشت..اخه بکشم که قاتل میشم ومیکشنم..تو ذهنم میکشمش وجدا میشم

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
اگه واقعی منطورته که تو واقعی کسی رو نمیشه کشت..اخه بکشم که قاتل میشم ومیکشنم..تو ذهنم میکشمش وجدا م ...

خب خودت که نه بدونی مثلا بخاطر ی جرمی اگه به پلیس بگی کارش. تمومه 

نه گلم هیچوقت حکم اعدامش رو نمیدادم چون به خدا اعتقاد دارم کارما خودش بدت ترش رو سرش میاره و اول به فکر این باش تا میتونی ازش پول بگیر تا اینده ی خودت و بچه هات کامل بشه

دوستای قشنگم تک نیت ینی یک نیت یک جواب حالا بعضی از دوستان که میبینم زندگی شون پیچیده اس چند تا راهنمایی شون میکنم ولی لطفا بیشتر نپرسین شرمندتون میشم اگه جواب کلی میخواین ف♥️ا♥️ل کلی بگیرین و اونایی که راجب قیمت سوال میکنین قشنگا من به پولش نیازی ندارم فقط ۲۰,تومن🥰🥰🥰🥰