نمک و فلفل و زردچوبه بزن بعد توی روغن داغ یه طرف شو سرخ کن شعله کم نباشه.یه طرف که قشنگ سرخ شد ماهی و برگردون حالا شعله رو کم کم کن تا هم ماهی درونش بپزه و هم سمت دیگه اش سرخ شه
وقتی که دیدی ماهی پخت و سرخ شد،چند تا برش روش بزن و ترشی(آب نارنج اگه باشه که عالیه)روش بریز.در تابه رو بذار بعد یه ربع ماهی آماده ست
درون تابه آخر کار نباید آب باشه فقط روغن.اگه آب باشه ماهی خیلی بدمزه میشه
البته ما ماهی شکم پر درست میکنیم
اینم دستور پخت ماهی شمالی😉😉