2777
2789
عنوان

بلاگر دارایی و …

343 بازدید | 21 پست

دوستان این بلاگرهایی که هنری جز زاییدن ‌و ‌نمایش بچه هاشون به عنوان منبع درآمد ندارن رو لطفا فالو نفرمایید

فالو و لایک این افراد جز کمک به عادت  دادن افراد بیوجدان  به بیعاری و بیمصرف بودن و پولهای تبلیغات بی کیفیت و واقعا مضر ،کاری انجام  نمیده   

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بلا فالو نداشتمو ندارم تعجب میکنم بقیه دنبالشون میکنن و درگیرشونن

من  صبح زود اومدم شرکت 

امروز روز جمع بندی پروژه یک مجتمع هست 

به کارمندهای محترم و عزیزم گفته بودم زود شرکت باشن از ساعت شش و‌نیم یکسره سرشون تو پیج یه مشت بیمصرف هست 

منم دقیقا موافقم به نظرم باید یه کمپین راه بیفته و مردم اینا رو انفالو کنن همشون و ....

من خواهش میکنم 

نذاریم فرهنگ و آداب تربیتی و اخلاقی بیش از پیش به گند کشیده بشه

من  صبح زود اومدم شرکت  امروز روز جمع بندی پروژه یک مجتمع هست  به کارمندهای محترم و ...

حرفی که میزنبد کاملا درسته ولی شاید به هزار دلیل کارمندانتون حالشون با اونا خوشه، نگیر حال خوشو ازشون و شاید شما هم از مسائلی لذت ببرید که برای اونا پوچ و بی معنی باشه

خواهر خودمم اینارو دنبال می‌کنه و باورشون می‌کنه انگار مهره مار دارن

دقیقا منظور منم 

همین القای باورهای کثیف و غیرواقعی هست

متاسفانه دختران جوان با این بلاگرهای بیعار،زندگی رو در شوهر و زاییدن و شب و روز مهمونی و ارایشگاه دارن تصور میکنن 

یا دلقک های مجازی!!!چی هستن اینا اصلا محتوا ندارن حیف وقت و حجم و اينترنت که برا اینا بره

موضوع گسترش این باور هست 

متاسفانه 

جوانان و خانم‌هایی که اهل تفکر نیستن شدن طعمه 

حرفی که میزنبد کاملا درسته ولی شاید به هزار دلیل کارمندانتون حالشون با اونا خوشه، نگیر حال خوشو ازشو ...

ساعت تحویل کار مردم وقت دلخوش بازی نیست  

از وقتی همینا اومدن خانم های ما همه چیز زندگیو تو قیافه و اندام میبینن...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم